fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Spar på varmen med Efterisolering i Fredericia og omegn

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på Efterisolering i Fredericia. Tidligere kunder fortæller hvilken mærkbar forskel, efterisolering/facade isolering af ydervægge udefra gør for varmefordelingen og indeklimaet. 

Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Haderslev, Middelfart, Billund, Give, Herning og omegn

Effektivt og passioneret facade-team står klar til, at give dig varmen og det gode indeklima igen.

Søger du efter facadeisolering/Efterisolering i Fredericia eller resten af trekantsområdet, så har du klikket dig ind det rette sted.

Invester i isolering som tillæg til dine ydermure. Når du isolere dine mure udefra vil du med det samme kunne mærke ændringen af indeklimaet og ændringen af varmefordelingen.

Efterisolering i Fredericia og omegn?

Der er virkelig meget historie når vi taler om Fredericia og de mange forskellige, nye som ældre, bygninger. Vi skal passe på vores bygningsmasse. Er du i tvivl om du har mulighed for facadeisolering, så vil vi altid gerne hjælpe dig – send os en mail på info@fa-eks.dk eller ring 53745666. Du kan også altid udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt angående facadeisolering/efterisolering i Fredericia. Du finder kontakten her..

Efterisolering_i_Fredericia
isolering_af_vægge

Er Isolering af boligen en effektiv måde at spare energi på?

Ja, det er det helt klart. Isolering af boligen er en af de mest effektive måder, hvorpå man kan spare energi. Dette gælder især, hvis man bor i et ældre hus, der ikke er isoleret ordentligt. Isolering af boligen (ejendommen) kan gøres på flere måder, men den mest effektive måde er ved at efterisolere huset.

Efterisolering i Fredericia af din ejendom er en investering, der vil betale sig selv hjem igen på relativ kort tid. Samtidig er det en investering i husets værdi, da en velisoleret bolig altid vil være mere værd end en bolig, der ikke er isoleret ordentlig.

Isolering af boligen er også en god måde at gøre noget for miljøet på. Jo mindre energi der går til at opvarme og køle huset, jo mindre CO” udledning er der. Derfor er isolering af boligen også en god måde at gøre noget for klimaet på.

Det er dog ikke kun huset, dr skal isoleres for at spare energi. Man skal også være opmærksom på, hvordan man bruger sin bolig. For eksempel kan man spare energi ved at lufte ud med omtanke og ved at undgå at have for meget forbrug i hjemmet.

På denne måde kan isolering og omtanke være med til at gøre en stor forskel for både miljøet og for ens egen pengepung.

Læs mere om efterisolering/facadeisolering her

Facadeisolering giver dig store besparelser på varmen!

Er dit hus, din bygning ikke egnet til hulmursisolering eller er du interesseret i at få et nyt udtryk på din ejendom? Så er facadeisolering, efterisolering som tillæg af ydermure en mulighed.

Energien har aldrig været dyre (December 2022). Varmen er dyrt, el er dyrt, dagligvarer er dyrt… For at spare og optimere bedst muligt er en rigtig god løsning; at efterisolere/facadeisolere din ejendom.

Facadeisolering er efterisolering af husets ydermure udefra.

Når du isolere udefra så slipper du for at der bliver taget af de indvendige m2. Samtidig får du mulighed for at vælge hvilken som helst slut-udtryk på dit hjem. Dine valgmuligheder er store. Du kan vælge at slutte med puds, strukturpuds, malet overflade, sten og flere andre udtryk. Er du til sten og andre facadebeklædninger, så synes vi, du skulle tage og kigge under ventileret facadesystemer, som også er en mulighed for isolering.

Bliv ringet op – Har du spørgsmål, eller vil du høre mere til efterisolering i fredericia?

Værd at vide

Seneste Blog

Læs vores seneste blog udgivelse omkring vores område

kælderrenoverings pris

#kælderrenovering Hvor meget ville det koste at renovere din kælder? Og er det overhovedet nødvendigt? Ja hvad koster det og…

Isolering – en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring

Isolering – en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring på Isolering er en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring på. Det er…

Fugtproblemer i kælder

Undgå fugtproblemer – Undgå mug og skimmel Fugtige kældre, parkeringshuse og opbevaringsrum Står du med fugtproblemer i kælder – en…

Det siger vores kunder

Scroll to Top