fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Energioptimering

Energioptimering af din bolig

Hvad er energioptimering?

Energioptimering er når du optimere på dit hjem, ejendom eller din virksomheds energi, altså når du laver forbedringer der reducere dit energiforbrug. 

Ved at reducere dit energiforbrug reducere du også dine udgifter på varme, vand og/eller el. Du reducere også dit CO2 udslip betydelig ved at renovere din ejendom, skifte ældre el apparater ud og i det hele taget optimere forbruget bedst mulig.  

Energioptimering af dit hjem/din ejendom er en bæredygtig investering. Vores energiforbrug og CO2-udslip til bygninger og hjem, kan nemlig minimeres flere steder så som ved udskiftning af ældre termostater. Vi ved også at eksempelvis u-isoleret vægge afgiver enorme mængder af varme. En mulighed for at undersøge varmetabet er, at få foretaget en termografisk undersøgelse, hvor man så kan se hvor varmetabet er størst. Men det er ingen hemmelighed at man kan spare en del på varmetabet ved at isolere sin ejendom. 

energioptimering

Spar penge på de tunge udgifter

Energioptimering er tid og penge givet godt ud. Når du skruer ned for dit energiforbrug, giver det dig gode besparelser på udgifterne. Som ekstra bonus gør du også noget godt for klimaet ved at udlede knap så meget CO2 og ved at forbruge mindre af reserverne.

Multipor isolering

Vi bruger enorme mængder af ressourcer på at producere energi. Ved at vælge, at isolere med Multipor isoleringssystemer, kan du også få et plus på klimakontoen. Multipor pladerne er nemlig miljøvenlige og bæredygtig produceret. Læs mere om Multipor her.

Ved at ændre vores vaner, være lidt mere klimabevidste og huske at slukke for lyset og diverse ladere – er der mange penge at spare. 

Efterisolering er godt givet ud

Du spare også ved at lufte ud på den gode måde – Med jævne mellemrum og med træk, således der luftes hurtigst og mest effektivt ud. Husk at skrue ned for radiatorer imens, så fuglene ikke får alt for meget del i dit varmebudget.

Ved at eksempelvis efterisolere vægge, mure, kældre – kan du spare på varmen der siver mere eller mindre ud af væggene på din ejendom. Tillægsisolering og Ventileret facadesystemer er muligheder du kan benytte dig af for optimal brug af varmen.

Ventileret facadesystem er et system der bygges op så det skaber en energirigtig skorstenseffekt mellem isolering og beklædning. Tillægsisolering kan indvendig som udvendig give et ekstra lag af beskyttelse til dit murværk, ud over de varmeisolerende egenskaber.

facaderenovering
Energioptimering_facade_netpuds_isolering

Få tilskud til renoveringen

Opdateret 21/6-2022

Du kan få tilskud til en række forskellige forbedringer der vil kunne spare på energien. Du kan blandt andet søge til udvendig isolering af ydrevægge. Både privat og erhverv kan søge om tilskuddene. Denne mulighed hedder bygningspuljen.

Der er lige nu (21/6-2022) lukket for ansøgningsrunden for private. Denne åbner igen efteråret 2022. For at søge tilskud i denne pulje kan du læse mere på Energistyrelsens hjemmeside

Her kan du også finde rådgivning og få hjælp til spørgsmål om ordningen

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen