53745666   info@fa-eks.dk

Energioptimering

Energioptimering af din bolig

Vedligeholdelse

Opdateret Januar 2023!!!! Du kan i øjeblikket ikke få tilskud til renovering, herunder isolering. Energistyrelsen forventer dog der kommer en ny pulje her til foråret 2023. Følgende med kursiv og understregning er således ikke længere en mulighed. Der ydes stadig tilskud til skift af varmekilde.

Bygningspuljen åbner onsdag den 14 september kl. 10.00. For at søge tilskud i denne pulje, skal du udfylde informationer hos Energistyrelsen. Det kan du læse mere på Energistyrelsens hjemmeside

Her kan du også finde rådgivning og få hjælp til spørgsmål om ordningen, mens der også findes webinar du kan deltage i -> sparenergi

Få tilskud til renoveringen

Opdatere Januar 2023. Du kan ikke længere få tilskud, der ventes dog en ny pulje til foråret 2023. Følgende med kursiv og understregning er ikke længere aktuelt.

Du kan få tilskud til en række forskellige forbedringer der vil kunne spare på energien. Du kan blandt andet søge til udvendig isolering af ydrevægge. Både privat og erhverv kan søge om tilskuddene. Denne mulighed hedder bygningspuljen.

Bygningspuljen har til formål at nedbringe energiforbruget i Danmark. Udover tilskud til Efterisolering er der også muligheder inden for varmepumper og udskiftning af vinduer.

Ved efterisolering privat, skal din bolig have energimærke E, F eller G

Puds_isolering_af_vægge

Hvad er energioptimering?

Energioptimering bæredygtig isoleringer – Energioptimering er når du optimere på dit hjem, ejendom eller din virksomheds energi, altså når du laver forbedringer der reducere dit energiforbrug. 

Ved at reducere dit energiforbrug reducere du også dine udgifter på varme, vand og/eller el. Du reducere også dit CO2 udslip betydelig ved at renovere din ejendom, skifte ældre el apparater ud og i det hele taget optimere forbruget bedst mulig. Få efterisoleret dine ydrevægge og få en stærk og isoleret facade med optimal forbrug af energien. 

Energioptimering af dit hjem/din ejendom er en bæredygtig investering. Vores energiforbrug og CO2-udslip til bygninger og hjem, kan nemlig minimeres flere steder så som ved udskiftning af ældre termostater. Vi ved også at eksempelvis u-isoleret vægge afgiver enorme mængder af varme. En mulighed for at undersøge varmetabet er, at få foretaget en termografisk undersøgelse, hvor man så kan se hvor varmetabet er størst. Men det er ingen hemmelighed at man kan spare en del på varmetabet ved at isolere sin ejendom. 

Når vi snakker om energioptimering bæredygtig isoleringer, så er det fordi at vi gerne skulle skabe og bruge mere af det vedblivende energi og formindske vores forbrug af de fossile brændstoffer. Når du isolere din ejendom så mindsker du også forbruget af energi. Går du all ind for energioptimering og bæredygtig isolering, så anbefaler vi at du lige tager et kig på de bæredygtige isoleringsplader Multipor.

energioptimering

Spar penge på de tunge udgifter

Energioptimering er tid og penge givet godt ud. Når du skruer ned for dit energiforbrug, giver det dig gode besparelser på udgifterne. Som ekstra bonus gør du også noget godt for klimaet ved at udlede knap så meget CO2 og ved at forbruge mindre af reserverne.

Multipor isolering

Vi bruger enorme mængder af ressourcer på at producere energi. Ved at vælge, at isolere med Multipor isoleringssystemer, kan du også få et plus på klimakontoen. Multipor pladerne er nemlig miljøvenlige og bæredygtig produceret. Er du interesseret i mere om energioptimering bæredygtige isoleringer kan du læse mere om Multipor her.

Ved at ændre vores vaner, være lidt mere klimabevidste og huske at slukke for lyset og diverse ladere – er der mange penge at spare. 

Efterisolering er godt givet ud

Du spare også ved at lufte ud på den gode måde – Med jævne mellemrum og med træk, således der luftes hurtigst og mest effektivt ud. Husk at skrue ned for radiatorer imens, så fuglene ikke får alt for meget del i dit varmebudget.

Ved at eksempelvis efterisolere vægge, mure, kældre – kan du spare på varmen der siver mere eller mindre ud af væggene på din ejendom. Efterisolering og Ventileret facadesystemer er muligheder du kan benytte dig af for optimal brug af varmen.

Ventileret facadesystem er et system der bygges op så det skaber en energirigtig skorstenseffekt mellem isolering og beklædning. Efterisolering kan indvendig som udvendig give et ekstra lag af beskyttelse til dit murværk, ud over de varmeisolerende egenskaber.

facaderenovering

Fordele ved at energioptimere er mange, vi har listet et par af dem på bloggen”værd at vide” Du kan tilgå indlægget her

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Scroll to Top