53745666   info@fa-eks.dk

Mange virksomheder ved ikke, at de kan få tilskud til at implementere energibesparelser!

Vidste du at din virksomhed kan få tilskud til en grønnere omstilling?

Energitilskud_for_virksomheder

Det kan du! Få energitilskud for virksomheder med energistyrelsens erhvervspulje. Her kan erhvervslivet søge energitilskud til at investere i virksomhedens grønne projekter.

De nye bygninger i dag er bygget meget energieffektive. Men vi er stadig mange der har sin daglige gang i bygninger, der ikke er tilstrækkelige vedligeholdt eller tilstrækkelige efterisoleret.

I dag er vi mere motiveret end nogensinde før for, at være effektive brugere af energien og for at få en langt bedre komfort på arbejdspladser og i hjemmene. De nuværende priser og inflation gør os mere pararte til at tage skridtet videre. Der er omkostninger forbundet med at komme i gang med energieffektiviseringen og man mangler måske lige det sidste skub?

Der ligger et stort potentiale i at få energioptimeret ens bygninger, ens virksomhed.

Med en energioptimering af bygningen kan vi starte med at tale om besparelser på energiposterne. Priserne er høje (Maj 2022) og  de har måske endnu ikke toppet. Hvis I sparer penge på bundlinjen, vil jeres konkurrenceevne blive forstærket, samtidig med at jeres grønne profil, blive yderligere forbedret.

Åbningsdatoer for ansøgningen

Energitilskud for virksomheder så tjek lige datoerne her -> 

I løbet af 2022 er erhvervspuljens ansøgningsrunder åben på følgende datoer:

4 januar – 18 januar

15 februar – 1 marts

29 marts – 21 april

31 maj – 14 juni

30 august – 13 september

Puljen er målrettet private produktions handels- og servicevirksomheder. Målet med energistyrelsens tilskud er at reducere Danmarks CO2 udledninger.

Hvor meget man kan få i tilskud, afhænger af hvor mange kWh der bliver sparet, hvor stor investeringen er og hvor stor virksomheden er

Tilskuddet udstedes direkte til virksomheden der har søgt. Du kan få dækket op til 50 procent af investeringen. Man vil også kunne mærke forskel på indeklimaet, hvis man eksempelvis går i kast med isolering og klimaskærm.

Energieffektiviseringer på varme og elforbruget

Det er en god ide at få ekstern hjælp til ansøgningen af en energirådgiver. En energirådgiver kan hjælpe dig med at få styr på alle de dele af ansøgningen du skal bruge. Du slipper for at spilde for meget tid og du kan også være sikker på, at ansøgningen bliver sendt korrekt ind første gang.

Er du en af dem der skal have en varmepumpe?

Skal du investere i solceller?

Skal klimaskærmen på bygningen forbedres med isolering og ventileret facade systemer? 

Skal kælderen renoveres med klimavenlige Multipor plader?

Skal I skifte alle lyskilder til LED? 

Få en fagmand til at hjælpe jer med valg og ansøgning. Det er langt det bedste for, at finde frem til det der passer bedst, til lige netop jeres behov. 

Det er en god ide at undersøge hvilke muligheder I kan benytte jer af. Der er utvivlsomt områder hvor I som erhverv og bygningsejere, virkelig kan hente noget grøn energi. Den enkelte virksomhed kan virkelig rykke på sin brand værdi ved at slå et slag, for en mere grøn virksomhedsprofil. Alle sammen gode grunde til at undersøge energitilskud for virksomheder.

Læs mere under Energistyrelsens “sparenergi” ved at klikke videre via linket her; https://sparenergi.dk/erhverv/vaerktojer/tilskud

Del artikel

Facebook
LinkedIn

Tag mig til toppen af siden

Scroll to Top