fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Facaderens

Få en sikker og et langtidsholdbar resultat ved afrensning af murværk. Om det er afrensning af mursten, malet facade, beton eller træ, så har vi erfaringen, der sikre dig et perfekt resultat. Få din pris på afrensning af facader ved at kontakte os på mail, telefon eller via vores kontakt formular på knappen herunder. 

Hvilken behandling er bedst?

Når facaden på dit hus, din bygning, skal renses for vind og vejr, er kendskabet til den korrekte behandling vigtig. 

Med professionel facaderens, danner du de bedste forudsætninger for et godt helhedsindtryk og efterfølgende beskyttelse.

Vi har stor erfaring i miljøvenlig rens af facaden. En af de ting der er vigtigt, når murværket skal renses, er kendskab til hvilken type og i hvilken stand murværket er i.

Det er vigtigt for os, at få et så godt resultat om muligt, så skånsomt som muligt, med stor respekt for bygningen – Derfor undersøger vi, inden vi går i gang, standen på bygningen.

Vedligeholdelse efter rensning

Med et murværk der er ny renset, er betingelserne for de efterfølgende behandlinger optimalt tilstede. 

Efter rensningen af facaden er det en god ide, at få murværket algebehandlet og imprægneret. Dermed opnår du den optimale beskyttelse af din ejendom. En langtidsholdbar løsning for bevaringen af huset. 

Uden vedligeholdelse, beskyttelse og rensning, kan murstenene frostsprænge. Det er ærgerligt hvis man først har fået rigtig mange frostsprængninger på sin ejendom, så kan arbejdet blive meget mere uoverskueligt og meget dyrere i længden. Derudover vil algerne også hurtigt finde vej tilbage hvis du lader være med at få imprægneret murværket.

Afrensning af murværk inden efterfølgende behandling

facaderens

Erfaren rens af facade

Hvordan en bygning eller et hus ser ud udenpå, har stor betydning for helhedsindtrykket af din virksomhed, dit hjem. Det er det første man som gæst, samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder møder.
Et helhedsindtryk der er med til at vise hvem du er.

Miljøhensyn

Vi bruger godkendte produkter der er så miljøvenlige som muligt.

At vise klimahensyn og passe på miljøet er vigtigt for os hos Facadeeksperten. læs mere om vores miljøhensyn her 

Rens_facade_vejle_syghus
Afrensning og algebehandlet facade

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen