53745666   info@fa-eks.dk

Facaderens

Er din mur/facade trist at se på?

Hvad skal du gøre?

Du skal ringe til os!

53745666

Vi renser facader fri for alger og andet skidt
Vi imprægnere overfladerne for at holde nye angreb væk

Rens af facade i Trekantsområdet

Vores renseteam køre i flere byer, se et par af dem herunder. Du er altid velkommen til at spørge ind til dit område

Afrensning af facade

Få en sikker og et langtidsholdbart resultat ved professionelt facaderens af murværket.

Om det er afrensning af mursten, en malet facade, beton eller træ, så har vi erfaringen, der sikre dig et perfekt resultat. Få din pris på afrensning af facader ved at kontakte os på mail, telefon eller via vores kontakt formular på knappen her ovenover. 

Hvorfor skal man egentlig afrense facaden?

Jo det kan være nødvendigt hvis man skal behandle facaden. Før imprægnering, maling, reparationer og andre pudseopgaver. Der er yderligere en risiko for at eksempelvis mos skaber fugtige forhold der potentielt kan fryse og skade murværket. Det kan også handle om ren æstetik når der vælges at få en facade renset. 

Hvilken behandling er bedst?

Når facaden på dit hus, din bygning, skal renses for vind og vejr, er kendskabet til den korrekte behandling vigtig. 

Med professionel facaderens, danner du de bedste forudsætninger for et godt helhedsindtryk og efterfølgende beskyttelse af muren. Når du vælger at beskytte muren med imprægnering, vælger du også forudsætningen der gør at muren holder sig fin i meget længere tid end ellers.

Vi har stor erfaring i miljøvenlig rens af facaden. Vi bruger kun godkendte mærker til at rense med.

En af de ting der er vigtigt, når murværket skal renses, er kendskab til hvilken type og i hvilken stand murværket er i. Det er vigtigt for os, at få et så godt resultat som muligt, så skånsomt som muligt, med stor respekt for bygningen – Derfor undersøger vi, inden vi går i gang med facaderens, standen på bygningen. 

Vedligeholdelse efter rensning

Med et murværk der er ny renset, er betingelserne for de efterfølgende behandlinger optimalt tilstede. 

Efter rensningen af facaden er det en god ide, at få murværket algebehandlet og imprægneret. Dermed opnår du den optimale beskyttelse af din ejendom. En langtidsholdbar løsning for bevaringen af huset. 

Uden vedligeholdelse, beskyttelse og rensning, kan murstenene frostsprænge. Det er ærgerligt hvis man først har fået rigtig mange frostsprængninger på sin ejendom, så kan arbejdet blive meget mere uoverskueligt og meget dyrere i længden. Derudover vil algerne også hurtigt finde vej tilbage hvis du lader være med at få imprægneret murværket.

Vi har hos os valgt at have et renseteam, bestående af folk der har stor kendskab til afrensninger og imprægneringer. Folk der er omhyggelige og sikker i deres arbejde. Det er vigtigt at det arbejde vi udføre, udføres sikkert og korrekt.

Afrensning af murværk inden efterfølgende behandling

Vent med at vaske vinduer til efter afrensningen - Vi vil godt vædde med, at vinduerne trænger til vask efter en omgang facaderens 😉

Skal behandlinger holde, er det vigtigt overfladen er ren. Vi ønsker det bedste resultat på din ejendom. Det får du ikke ved at man eksempelvis maler oven på en beskidt mur.

Facaderens

Vedligehold dine overflader på facader og murværk

Vil du holde dine overflader rene og undgå et misvedligeholdt udseende? – giv dem en velfortjent omgang højtryksrensning. Når du sørger for at holde dine overflader rene for skidt så undgår du også eventuelle indtrængninger af skidt. 

Dog skal du lige huske på, at det kræver viden om, hvordan man bruger en højtryksrenser og hvilken renser der er bedst for de overflader der skal renses. Det kan nemlig gå hen og skade dine overflader i stedet for kun at rense. Behandlingen er hård ved de forskellige overflader. Vi har erfaringen og vi udstyret, der giver de bedste forudsætninger for en grundig facaderens uden skader.

Hvilket underlag skal renses?

Alt efter hvilket underlag du skal behandle, hvilken stand det er i og hvordan forholdene er, har vi muligheden for at højtryksrense dine forskellige overflader. Vi har brug for at undersøge standen på forhånd, så vi kan bruge den rette behandling, uden at gøre skade på dine overflader.

Hvis du selv vil i gang med at rense, anbefaler vi, at du især skal være opmærksom på pudset mure. Hvis du går i gang med at højtryksrense dine pudsede mure, risikere du at skade pudset hvorefter vandet trænger ind bagved og skabe fugtproblemer

Beskidt og algefyldt?

En beskidt mur og algefyldte fliser giver et dårligt indtryk af din ejendom. Udover helhedsudtrykket så er afrensning også en del af vedligeholdelsen – du fjerner nemlig skidt der er med til at gøre skade på din overflader og med tiden trænge dybere ind i materialet. En facaderens for alger andet skidt er vejen frem, har du spørgsmål til afrensningen, så smid gerne en mail på info@fa-eks.dk

Erfaren rens af facade

Hvordan en bygning eller et hus ser ud udenpå, har stor betydning for helhedsindtrykket af din virksomhed eller dit hjem. Det er det første man som gæst, samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder møder.
Et helhedsindtryk der er med til at vise hvem du er. En bygning kan hurtigt komme til at se slidt ud, uden egentlig at være det. En afrensning kan være lige det, dit murværk trænger til.

Miljøhensyn

Vi bruger kun godkendte produkter til vores facaderens, der er så miljøvenlige som muligt.

At vise klimahensyn og passe på miljøet er vigtig for os hos Facadeeksperten.

Vi er alle med til at sætte vores aftryk på den verden vi efterlader og det arbejder vi med at nedbringe bedst muligt. Læs mere om vores miljøhensyn her

Er du klar til at høre mere om rens af din facade?

Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi ved at din ejendom, din bygning, dit hjem - vi ved at det spiller en kæmpe rolle, at arbejdet bliver gjort til UG. Derfor bruger vi kun kvalitetsmaterialer der sammen med erfarne medarbejder løfter arbejdet til et højt niveau.

Rens_facade
Afrensning_algebehandlet

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Værd at vide

Seneste Blog

Læs vores seneste blog udgivelse på området

Facaderenovering

Renovering af facaden? Kontakt os her Facaderenovering Skade kommer til syne efter fjernelse af beklædning Tjek og vedligehold din ejendom…

kælderrenoverings pris

#kælderrenovering Hvor meget ville det koste at renovere din kælder? Og er det overhovedet nødvendigt? Ja hvad koster det og…

Isolering – en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring

Isolering – en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring på Isolering er en effektiv måde at bekæmpe klimaforandring på. Det er…

Scroll to Top