fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Fordele ved at energirenovere din ejendom

Kender du til fordelene ved at energirenovere din ejendom?

Er du udlejer af ejendomme til private/ til erhverv? Har du en virksomhed? Sidder du i en bestyrelse med ansvaret for vedligeholdelse af fælles ejendomme?

Multipor_isolering
Multipor bæredygtig isoleringsplader

Tænker du det ikke kan betale sig, at få fortaget en energirenovering?

Så er det en god ide at læse videre her og få svaret på, hvorfor det er en god ide at få fokus på energioptimering ind som en fast del af driften for din ejendom/din virksomhed

9 gode grunde til energirenovere din ejendom

  1. Det koster at energirenovere. Men venter du for længe kan det gå hen og blive rigtigt dyrt, at komme i gang med renoveringen. Er der først kommet skader på bygningen, går det rigtigt hurtigt før den lille skade, vokser sig til en større, mere omkostningsrig og omfattende skade. Det vil koste både tid og penge.
  2. I kan reducere jeres omkostninger på virksomhedens energiudgifter. Priserne på varme og el, har ikke lavet andet end at stige her i 2022 og de er endnu ikke på retur. Udover en bedre bundlinje vil din virksomhed være mindre følsom over for de stigende energipriser vi unægtelig kommer til at se flere af.
  3. I kan som bygningsejer bryste jer af, at I gør noget rigtigt godt for miljøet ved at reducere jeres energiforbrug. Jeres virksomhed/I får en mere grøn profil. Omdømmet af virksomhedens brand bliver forbedret. I gør noget godt for bekæmpelse af klimaudfordringerne.
  4. Jeres medarbejders eller lejers velvære bliver forbedret. Ved at opgradere din ejendom med eksempelvis isolering, vil indeklimaet blive væsentlig forbedret og det giver sundhedsmæssige fordele for dine ansatte/dine lejere. Minimering af risikoen for skimmelsvampe og en bedre cirkulation af varmen giver bedre indeklima.
  5. Risikoen for fugt på kuldebroer og fugt i konstruktionen, vil være nedsat betydelig ved bygningsisolering.
  6. Ved isolering nedsætter du yderligere støjgener udefra og indefra, ved de nye lag af isolering, puds og slutlag.
  7. Jeres bygning vil fremover være stærkere og mere holdbar. Vedligeholdelse kommer på sit minimum.  
  8. Jeres domicil/ejendom vil tage sig godt ud og det gør altså noget ved kunders opfattelse af hvem I er som virksomhed. En slidt ejendom ser ikke godt ud, det giver et dårligt indtryk hos jeres kunder. Ser virksomhedsbygningen til gengæld ren og vedligeholdt ud, vil man automatisk få et sådan indtryk, at den her virksomhed, de har bare styr på det, dem kan vi stole på.
  9. Ejendomsværdien vil være højere ved at have en ejendom der er top vedligeholdt. En slidt ejendom er i sig selv, ikke i samme høje værdi som en yderst vedligeholdt ejendom er.

En energirenovering er derfor både positivt for din bundlinje og dit klimaaftryk. Men det er således også noget der er med til at øge livskvaliteten for dem der bruger din ejendom. Nypudset og ny isoleret facade vil uden tvivl opfriske din ejendom, dit domicil. Du kan høste de mange fordele ved at undersøge dine muligheder for energioptimering.

Altaner
Facaderenovering_1
Energirenovere

Del artikel

Facebook
LinkedIn
Scroll til toppen