53745666   info@fa-eks.dk

Fuge fræsning - Udkradsning af fuger

Udskiftning af husets fuger

Udskiftning af de gamle fuger ved fuge fræsning, udkradsning og omfugning, gør meget for helhedsindtrykket af din ejendom. Oplever du at fugerne på dit hus er ved at smuldre og er nogle af dem forholdsvise dybe? Så er tiden kommet til at få udkradset fugerne. 

Det der er vigtigt at tænke på ved smuldret og ødelagte fuger er, at de er meget mere modtagelig over for fugt og vand. Når det regner løber det ned af fladerne og ind i alle de fordybninger vandet kan komme til. Fuger der ikke er hele og eventuelt imprægneret, vil suge vandet ind.

Det er også vigtigt at have styrken på fugerne for øje, hvis du eksempelvis skal have hulmursisoleret dit hjem. kan  Hvis fugerne er porøse, fyldt med små huller og er af en løs og let struktur, kan de ikke holde til hulmursisoleringen og en udskiftningen af fugerne vil være nødvendigt.

Når vi går i gang, starter vi med at fræse de gamle fuger op med en fugefræser. Fræseren er tilsluttet en industristøvsuger, så alt pudset ikke kommer til at lægge sig i omgivelserne. Dermed slipper du for at haven er fyldt med støv. Det giver mindre svineri er er mere klimavenligt. 

Er der skader på nogle af de nuværende sten, kan vi i samme ombæring skifte disse ud. Er du i tvivl om hvad der er det rigtige hos dig og på din ejendom, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil rigtig gerne hjælpe. Brug kontaktsiden du finder her. Ring på 53745666 eller skriv til info@fa-eks.dk.

Udskiftning af fuger

På billedet her er vi i gang med, at fræse de gamle fuger ud på en ældre ejendom.

Nogle af murstenene skal skiftes ud mens andre skal bevares. Det er vigtigt for os at arbejde med respekt for den oprindelige stil.

Ved fugefræsning kan vi “kradse” de gamle fuger ud og samtidig skiftes de beskadiget mursten og sætte nye ind.

Fuge_fræsning
Fuge_fræsning1

Omfugning

Nye stærke fuger skal bygges op efter fugefræsning/fuge udkradsning. Det er et job for erfarne og uddannet murere, som vi sender ud til omfugningen. Vi har skrevet mere om omfugning og det kan du læse her

Du er måske også interesseret i

Det siger vores kunder

Scroll to Top