fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Højtryksrensning

Vedligehold dine overflader

Vil du holde dine overflader rene og undgå et misvedligeholdt udseende? – giv dem en velfortjent omgang højtryksrensning. Når du sørger for at holde dine overflader rene for skidt så undgår du også eventuelle indtrængninger af skidt. 

Dog skal du lige huske på, at det kræver viden om, hvordan man bruger en højtryksrenser og hvilken renser der er bedst for de overflader der skal renses. Det kan nemlig gå hen og skade dine overflader i stedet for kun at rense. Behandlingen er hård ved de forskellige overflader. Vi har erfaringen og udstyret der giver de bedste forudsætninger for en grundig rens uden skader.

højtryksrensning_skilt
Afrensning af skilt

Rens af fliser, murværk, facader og tage

Har du husket at rengøre fliserne? besværligt, ikke det rigtige udstyr? Ro på, vi kan hjælpe - giv os et kald - klik på knappen

Hvilket underlag skal renses?

Alt efter hvilket underlag du skal behandle, hvilken stand det er i og hvordan forholdene er, har vi muligheden for at højtryksrense dine forskellige overflader. Vi har brug for at undersøge standen på forhånd, så vi kan bruge den rette behandling, uden at gøre skade på dine overflader.

Hvis du selv vil i gang med at rense, anbefaler vi, at du især skal være opmærksom på pudset mure. Hvis du går gang i at højtryksrense dine pudset mure, risikere du at skade pudset hvorefter vandet trænger ind bagved og skabe fugtproblemer

Beskidt og algefyldt?

En beskidt mur og algefyldte fliser giver et dårligt indtryk af din ejendom. Udover helhedsudtrykket så er afrensning også en del af vedligeholdelsen – du fjerner nemlig skidt der er med til at gøre skade på din overflader og med tiden trænge dybere ind i materialet.

Højtryksrensning

Optimalt og effektivt med højtryksrensning

Vi undersøger murværkets tilstand grundigt, for at du kan få, en optimal og effektiv behandling – Helt uden at gå på kompromis, med det færdige resultat.

Erfaren hjælp får du hos os. Vi går nemlig op i at bevare og vedligeholde vores bygninger ved korrekt håndtering og det kræver en vis form for erfaring på området.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen