fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Isolering af ydrevægge - Tillægsisolering

Optimalt varmebesparende isolering af vægge

Ved tillægsisolering beskyttes bygningen mod fugt, vand og bygningsskader. Det er vigtigt at få isoleret væggene for at holde varmen indenfor og kulden ude. Undgå kuldebroer der skaber grobund for fugtskader ved af få isoleret ydervæggene. Tillægsisolering er yderligere varmebesparende og støjdæmpende for udefrakommende lyde. Når du isolere facaden udvendig er isoleringen 30% mere energieffektiv end hvis du isolere indvendig. Du slipper desuden for at gøre husets rum mindre, det må man sige er yderligere et plus.

Vi går meget op i at kulde og varme forholdet er mest muligt optimalt, således at du kan spare penge på varmeregningen, vandet/fugten holdes ude, sundhedstilstanden forbedres og murværket har en langvarig holdbarhed. 
 
netpuds_vejle
Effektiv isolering af vægge - Sundere indeklima - Mindre varmeforbrug

Beskyt bygningen og spar på varmen

Ved tillægsisolering beskyttes bygningen mod fugt, vand og bygningsskader. Det er vigtigt at få isoleret væggene for at holde varmen indenfor og kulden ude. Undgå kuldebroer der skaber grobund for fugtskader ved af få isoleret ydervæggene. Tillægsisolering er yderligere varmebesparende og støjdæmpende for udefrakommende lyde. Når du isolere facaden udvendig er isoleringen 30% mere energieffektiv end hvis du isolere indvendig. Du slipper også for at gøre husets rum mindre, det må man sige er yderligere et plus.

Vi går meget op i at kulde og varme forholdet er mest muligt optimalt, således at du kan spare penge på varmeregningen, vandet/fugten holdes ude, sundhedstilstanden forbedres og murværket har en langvarig holdbarhed. 
 
Med hensyn til miljøet er det også vigtigt at få efterisoleret. Når vi spare på varmen, gør vi også klimaet en tjeneste ved at forbruge mindre. Du kan også vælge yderligere at benytte dig af ventileret facadesystemer som slut klimaskærm, hvor der efter tillægsisoleringen kommer plader på, hvor der via et hulrum bliver skabt optimal forhold med en konstant ventilation af den kolde og den varme luft. Et system der danner en skorstenseffekt der holder isoleringen tør og et system hvor du har et væld af muligheder for slutbelægning/slut udseendet på din facade. Ventileret facadesystemer som klimaskærm, har vi skrevet mere om her
 
Når vi snakker om isolering, så er det vigtig for os lige at se hvordan din bygning er bygget op. Der kan nemlig være flere forskellige forbehold vi skal tænke ind i projektet. Et eksempel kan være nedløbsrør eller udhæng på huset og andre ting der skal tages højde for. Derfor vil vi spørge dig om vi kan komme ud og se på det, inden vi kan give dig et tilbud på din renovering. Du er velkommen til at ringe eller skrive. Du kan også benytte dig af vores kontakt formular, ved at klikke på knappen her neden under.

Udvendige isolering

isolering_af_vægge

Tillægsisolering

Hvad er tillægsisolering?

Når du bestiller tillægsisolering til din ejendom, bestiller du et udvendig isoleringssystem der kan bruges både til nybyggeri og til ældre huse. Du lægger isoleringen TIL muren og ikke eksempelvis i hulmuren. Vi benytter os af rockwool og multipor som isolering

Energikrav og energipriser​

De stigende priser på energi og mulig kommende gaskrise, gør det til en oplagt opgave at optimere ens ejendom med tillægsisolering.

Spar på omkostningerne for at få varmet huset op, en isolering tjener sig hurtigt hjem igen.

At få tillægsisoleret din bygning vil give en effektiv beskyttelse der holder i mange år fremover.

Puds_isolering_af_vægge

5 gode grunde til at få tillægsisoleret dit hus

Netpuds_hjørne
  1. Reducering af varmeregningen – Slut med at betale en formue for varme. 
  2. Forbedret indeklima – Indeklimaet bliver automatisk forbedret ved at isolere. Varmen fordeles bedre rundt i bygningen og fugtproblemer bliver væsentlig minimeret.
  3. Du forbygger problemer med svampespore, mug og skimmel
  4. Du forbygger mulige allergiproblemer – har du risiko for at udvikle allergi eller er du allerede allergiker, er det velkendt at et godt indeklima er alfa omega. 
  5. Helhedsindtrykket på dit hus bliver opgraderet og kommer til at fremstår velholdt.

Vidste du at der stadig er tilskud at hente til renovering?

Det er rigtigt nok, du har stadig mulighed for at søge om tilskud til isolering. Det er bygningspuljen der er tale om som privat forbruger.

I øjeblikket (22/6-2022) er puljen lukket og åbner igen i efteråret 2022 Der er dog en række krav du skal opfylde, hvis du skal have del i tilskuddet.

Den bolig du skal have isoleret, hvilket energimærke har det? Bygningspuljen gælder kun hvis boligen har energimærke E,F eller G

Du kan læse mere om tilskuddet, krav og hvordan du søger ved at klikke videre via linket her https://sparenergi.dk/

 

1. Isolering

Det gule lag bagerst er et godt lag isoleringsplader, der via isolerings klæb, kommes på den nuværende murværk/beton.

2. Net & Puds

Væggen bliver pudset op med den rette blanding, nettet bliver sat ind og der afsluttes med endnu et lag puds

4 trin til udvendig isolering

https://fa-eks.dk/tillaegsisolering/
Model af lag ved tillægsisolering

3. Grunder

Det anden forrest lag hvid - er grunder. Dette lag påføres med omhyggelighed, da det forbinder den tørret puds med den afsluttende behandling.

4. Afsluttende behandling

Ved det afsluttende lag, er der flere muligheder for det endelige udtryk på dine mure. Derfor er der individuelle afsluttende behandlinger

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen