fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Isolering af ydrevægge - Tillægsisolering

Optimalt varmebesparende isolering af vægge

Ved efterisolering af ydrevægge(tillægsisolering) beskyttes bygningen mod fugt, vand og skader. Det er vigtigt at få efterisoleret ydrevægge på bygninger der ikke er isoleret eller kun sparsomt for at spare på energiforbruget.

Du undgår kuldebroer der skaber grobund for fugtskader ved at renovere med ny isolering. Tillægsisoleringen er yderligere varmebesparende og støjdæmpende for udefrakommende lyde. 

Når du isolere facaden udvendig er isoleringen 30% mere energieffektiv end hvis du isolere indvendig. Du slipper desuden for at gøre husets rum mindre, det må man sige er et yderligere plus.

netpuds_vejle
Effektiv isolering af vægge - Sundere indeklima - Mindre varmeforbrug

Vi går meget op i at kulde og varme forholdet er mest muligt optimalt, således at du kan spare penge på varmeregningen, vandet/fugten holdes ude, sundhedstilstanden forbedres og murværket får en langvaring holdbarhed.

Beskyt bygningen og spar på varmen

Med hensyn til miljøet er det også vigtigt at få efterisoleret. Når vi spare på varmen, gør vi også klimaet en tjeneste ved at forbruge mindre. Du kan også vælge yderligere at benytte dig af ventileret facadesystemer som slut klimaskærm, hvor der efter tillægsisoleringen kommer plader på, hvor der via et hulrum bliver skabt optimal forhold med en konstant ventilation af den kolde og den varme luft. Et system der danner en skorstenseffekt der holder isoleringen tør og et system hvor du har et væld af muligheder for slutbelægning/slut udseendet på din facade. Ventileret facadesystemer som klimaskærm, har vi skrevet mere om her

Når vi snakker om isolering af vægge, så er det vigtig for os, at se hvordan din bygning er bygget op. Der kan nemlig være flere forskellige forbehold vi skal tænke ind i projektet. Et eksempel kan være nedløbsrør eller udhæng på huset og andre ting der skal tages højde for. Derfor vil du opleve at vi spørger dig om vi kan komme ud og se på det, inden vi kan give dig et tilbud på din renovering. 
Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Du kan også benytte dig af vores kontakt formular, ved at klikke på knappen her neden under.

Udvendige isolering

isolering_af_vægge

Tillægsisolering

Hvad er tillægsisolering?

Når du bestiller tillægsisolering til din ejendom, bestiller du et udvendig isoleringssystem der kan bruges både til nybyggeri og til ældre huse. Du lægger isoleringen TIL muren og ikke eksempelvis i hulmuren. Vi benytter os af rockwool og Multipor som isolering.

Tillægsisolering er efterisolering af ydervægge.

Energikrav og energipriser​

De stigende priser på energi og mulig kommende gaskrise, gør det til en oplagt opgave at optimere ens ejendom med isolering af vægge.

Spar på omkostningerne for at få varmet huset op, en isolering af vægge tjener sig hurtigt hjem igen.

At få tillægsisoleret din bygning vil give en effektiv beskyttelse der holder i mange år fremover.

Puds_isolering_af_vægge

5 gode grunde til at få tillægsisoleret dit hus

Netpuds_hjørne
  1. Reducering af varmeregningen – Slut med at betale en formue for varme. 
  2. Forbedret indeklima – Indeklimaet bliver automatisk forbedret ved at isolere. Varmen fordeles bedre rundt i bygningen og fugtproblemer bliver væsentlig minimeret.
  3. Du forebygger problemer med svampespore, mug og skimmel
  4. Du forebygger mulige allergiproblemer – har du risiko for at udvikle allergi eller er du allerede allergiker, er det velkendt at et godt indeklima er alfa omega. 
  5. Helhedsindtrykket på dit hus bliver opgraderet og kommer til at fremstår velholdt ved isolering af vægge.

Vidste du at der stadig er tilskud at hente til renovering?

Det er rigtigt nok, du har stadig mulighed for at søge om tilskud til isolering af vægge. Det er bygningspuljen der er tale om som privat forbruger.

I øjeblikket (22/6-2022) er puljen lukket og åbner igen i efteråret 2022 Der er dog en række krav du skal opfylde, hvis du skal have del i tilskuddet.

Den bolig du skal have isoleret, hvilket energimærke har det? Bygningspuljen gælder kun hvis boligen har energimærke E,F eller G

Du kan læse mere om tilskuddet, krav og hvordan du søger ved at klikke videre via linket her https://sparenergi.dk/

 

1. Isolering

Det gule lag bagerst er et godt lag isoleringsplader, der via isolerings klæb, kommes på den nuværende murværk/beton.

2. Net & Puds

Væggen bliver pudset op med den rette blanding, nettet bliver sat ind og der afsluttes med endnu et lag puds

4 trin til udvendig isolering

https://fa-eks.dk/tillaegsisolering/
Model af lag ved isolering af vægge

3. Grunder

Det anden forrest lag hvid - er grunder. Dette lag påføres med omhyggelighed, da det forbinder den tørret puds med den afsluttende behandling.

4. Afsluttende behandling

Ved det afsluttende lag, er der flere muligheder for det endelige udtryk på dine mure. Derfor er der individuelle afsluttende behandlinger

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Isolering har den funktion at den holder på varmen i en bygning. Et hus der er godt isoleret spare mange penge på varmen samtidig med at indeklimaet er mere sundt.

Det er svært at sætte pris på isolering uden at vide hvad der skal isoleres. Det afhænger nemlig i høj grad hvordan bygningen blandt andet er udformet. Den bedste måde at få en pris på isolering er derfor at få facaderenoverings teams ud og give en pris.

Det kommer helt an på hvad du skal isolere. Der er mange forbehold man skal have afdækket før man kan sige hvad man skal bruge. Er det hulmuren, er det ydrevægge, indervægge eller måske kælderen? Hvordan er konstruktionen og hvad skal der sluttes af med af beklædning?

Præcis hvor meget du spare på at efterisolere, afhænger af hvor meget din ejendom er isoleret i forvejen. Alt efter alderen på ejendommen, så spare du mest der hvor der er mindst isolering. Isolering er en investering hvor energiforbruget falder og det vil kunne mærkes på varmeregningen.

Det er muligt at have for meget isolering sat op. Der er flere punkter man skal have styr på for ikke at risikere blandt andet råd. Mængde afhænger nemlig af hvor der skal isoleres, konstruktionen, beklædningen og diverse isoleringskrav. Tag en fagmand på råd, så du er sikker på at arbejdet er korrekt.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen