53745666   info@fa-eks.dk
#kælderrenovering

Hvor meget ville det koste at renovere din kælder?

Og er det overhovedet nødvendigt?

Ja hvad koster det og er det nødvendigt? Det er to af de spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du går i gang med kælderrenovering og inden du kan få en kælderrenoverings pris.

For det første skal du overveje, hvor meget du har råd til at investere. Kælderrenovering kan være en dyr fornøjelse, så det er vigtigt at have et budget i tankerne.

For det andet skal du overveje, hvor meget brug, din kælder faktisk får. Hvis du kun bruger den til opbevaring, kan det måske ikke være nødvendigt at investere så meget.

Men hvis du har planer om at bruge din kælder til noget mere, så er det vigtigt at gøre den så indbydende og funktionel som muligt. 

Hvad er vi ude i? Er vi ude i børneværelser/teenager afdeling, kontor, hobbyrum, opbevaring eller? Alt sammen gode overvejelser når du skal planlægge funktionen på kælderen. 

Følgende skal du være opmærksom på, når du overvejer en kælderrenovering:

  1. Hvad er formålet med renoveringen?
  2. Hvor meget plads har du brug for?
  3. Hvilke funktioner skal din kælder have?
  4. Hvilket budget har du realistisk set?
  5. Hvor meget arbejde er du villig til selv at lægge i renoveringen?

Det er også vigtigt at overveje, hvilke materialer du vil bruge. Kældre kan være fugtige steder, så det er vigtigt at vælge materialer, der kan tåle fugt.

Derudover skal du også overveje belysningen i din kælder. Kældre kan være mørke steder, så det er vigtigt at have god belysning for at gøre det mere indbydende.

Hvis du overvejer en kælderrenovering, så er det vigtigt at være opmærksom på disse ting. Det er også vigtigt at få hjælp fra en professionel, hvis du er i tvivl om noget. Ved forkert renovering kan du risikere at skabe flere og mere alvorlige fugtproblemer.

 

Materiale valg til din kælder

Med hensyn til materialevalg til isolering af kælderens vægge, benytter vi os af Multipor isolerings plader. Pladerne er bæredygtig produceret, formstabile og har en unik isoleringsevne uden at tiltrække mere fugt. Vi har skrevet lidt om Multipor her hvis du ønsker at læse mere om pladerne.

Skal du have væggen behandlet med forskellige produkter skal du yderligere være opmærksom på om de egner sig til formålet. Undgå at behandle kældervægge med vandtætte produkter. Du risikere at presse fugten inde, så den spreder sig i bygningen.

icon1

Kvalitets materialer

Vi vælger at arbejde med de bedste produkter til opgaverne. Vi er interesseret i at få skabt de bedste, mest holdbare og stærkeste facader. Den helt rigtige isoleringstype til kældre vægge er Multipor. Læs mere om de bæredygtige isoleringsplader her
icon2

Erfarent team

Vi har flere teams der arbejder med lige præcis de opgaver de er bedst til. Vi går meget op i kvalitet og præcision. Vi ønsker at bevare Danmarks bygningsmasse med respekt for den oprindelige stil. Læs mere om Facadeeksperten her

Kælderrenoverings pris

Prisen på et projekt som renovering af kælder er individuelt. Man skal passe meget på med at komme med en pris uden at vide præcis hvad det drejer sig om og hvilke forbehold man skal tage. Igen hvor meget skal gøres og gør du selv noget? En renovering af kælder kan sagtens spænde i pris, for forholdene… hvordan er de? Er der kun tale om en omgang maling, skal der isolering op, skal der noget i gulvet og hvad med udgravning… skal det også til? 

Et uforpligtet tilbud kan vi give dig når vi har informationerne. Du kan altid kontakte os og høre ad, det skal du være mere end velkommen til. 

Benyt kontakt, skriv til info@fa-eks.dk eller ring på 53745666 

KælderrenoveringA

30 års erfaring på området

I lidt over 30 år har vi opnået erfaring på området, kælder, facaderenoveringer, afrensninger, betonrenoveringer med mere. Flere stolte år på vej.

0 +

Succesfulde projekter gennemført i 2022

0 +

Stolte år med erfaring

Del artikel

Facebook
LinkedIn
Scroll to Top