fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Bæredygtig isolering - Multipor

Bæredygtig isolering

Multipor plader er bæredygtig isolering. De miljøvenlige plader er nemlig bæredygtig produceret. Lige fra udvindingen af råstof til når de bliver produceret, er Multipor certificeret efter ISO 14025 og har yderligere en deklaration som miljøvenligt produkt. Læs mere om Multipors bærdygtighed fra vores leverandør Ytong her

Multipor_isolering

Multipor isoleringsplader

Når vi arbejder med det indvendige og udvendige tillægsisolering, kan vi bruge Multipor isoleringssystemer. Vi kan benytte Multipor både på vægge, kældre og i parkeringskældere.

4 gode grunde til at benytte Multipor isoleringsplader:

  1. Multipor isolerings plader er miljøvenlige og bæredygtig isoleringsplader. 
  2. Multipor er fremstillet af mineralske uorganiske materialer. Disse Materialer er meget robuste og langtidsholdbare.
  3. Multipor monteres uden brug af dampspærre.
  4. Modstandsdygtige mod råd og skimmelsvampe

Normalt skal man bruge dampspærre, ved denne type arbejde. Ved brug af dampspærre, vil der uundgåelig være en kondensering af varmluft, imellem isolering og murværk. Dette undgås da isoleringspladerne monteres, helt uden brug af dampspærre.

Billede af væg og tekst med sundere indeklima

Modstandsdygtige mod råd og skimmelsvampe

Multipor bidrager også til et sundere indeklima, grundet strukturen på materialet. Pladerne er diffusionsåben, formstabile, trykfaste og uden fibre.

Isolerings pladerne tåler fugt godt, da de er særlig fugtregulerende og er dermed modstandsdygtige over for råd og skimmelsvampe.

Fugtig kælder

Særligt i kældre, kan der være et stort problem med at holde fugten væk. Her i landet er fugtige u-isoleret kældre et forholdsvis stort problem. Ældre huse blev ikke bygget med de krav vi har i dag og derfor er der også mange husejere og ejendomme der døjer med fugtproblemer. Forståelig nok kan man hurtigt blive nervøs overfor udviklingen af råd og skimmelsvampe.

Renovere kældre med Multipors isoleringsplader. Disse isoleringsplader suger fugt fra den kolde side af væggen og er dermed med til, at forhindre svampesporende, i at formere sig.

Pladerne sættes på væggen hvor dierse tapet og løs puds er banket af væggen. Med Multipor isolering bliver indeklimaet forbedret samtidig med at varmespildet bliver minimeret. 

Multipor_isolering_kælder
multipor_isolering_kælder
Isolering i kælder med Multipor

Få flere informationer om Multipor

Kontakt os ved at skrive eller ringe, hvis du har flere spørgsmål - og vil vide hvad disse plader kan betyde for dit indeklima

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen