53745666   info@fa-eks.dk

Om os

Om Facadeeksperten

"Så længe der er en historie i et hus, i en bygning...
Så længe vi vedligeholder de gamle bygninger,
Så længe lever historien videre"

Vores drivkraft er;

"Vi ønsker at bevare og forbedre alle menneskers hjem"

Vi ønsker at forbedre huse og ejendommes sundhedstilstand gennem renovering. Vi ønsker at opretholde og bevare nyere som gamle bygninger. Vi vil beskytte hjem og bygninger bedst muligt, med stor respekt for deres oprindelige stil, så vi sørger for at bygningernes fremtoning står, som da de blev bygget i sin tid.

Hos Facadeeksperten, har vi over 30 års erfaring i branchen. Firmaet er et familieforetagende, hvor den daglige ledelse består af Daniel Madsen og Peter Madsen. I sommeren 2021 flyttede vi kontoret fra Flegmade – Vejle, og ud til Karetmagervej 19F, 7100 Vejle.

I løbet af årene har vi blandt andet lavet samtlige facaderenoveringer på over 10000 m2 af hotel Comwell i Brejning. Vi har lavet tillægsisoleringer/facadeisoleringer af boligblokke hos ABB Kolding. Malet facader på blandt andet Vejle sygehus, renoveret 40 tanke hos Shell, arbejdet med standsning af fugt i kældre og meget meget mere.

Vi renovere, forbedre og passer på din ejendom

  • Vi leverer altid høj kvalitet, til den aftalte tid og til konkurrencedygtige priser, inden for alle former for facade arbejde.
  • Vi arbejder med alt lige fra afrensning, sandblæsning til op-pudsning – både som almindelig puds, net pudsning og som vandskuring.
  • Vi reparerer og laver nyt kvaderpuds, samt gesimser.

Find os

Her finder du os  

Facadeeksperten

Karetmagervej 19F, 7100 Vejle.

Telefontider:
Mandag 7.00 – 17.00
Tirsdag  7.00 – 17.00
Onsdag  7.00 – 17.00
Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag   7.00 – 12.00

Det siger vores kunder

Scroll to Top