fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Puds

Leder du efter nogen der kan pudse dit hus op? Så er du landet det rette sted.

Puds_tillægsisolering1
Puds_isolering_af_vægge
Puds_tillægsisolering

Pudsning af vægge

Pudsning af vægge, pudsning af væg i kælder og pudsning af væg med net udføres.

Vi kan hjælpe dig med puds af vægge, pudsning af sokkel og pudsning af kælder med mere. Pudsning af væg med net kan vi også klare og det kan du læse mere om under netpuds lige her.

Hvorfor får man pudset murværk, vægge og beton?

  • Når man eksempelvis skal renovere sin facade, kælder og lignende med rockwool (tillægsisolering) eller Multipor klimavenlige isoleringsplader, bruger man puds i lag ovenpå isoleringen og som slutpuds.
  • Hvis man vil have op-pudsning af sit murværk/beton. Enten fordi muren er blevet trist at se på eller fordi man alligevel vælger at få skiftet skadet sten.
  • Hvis man allerede har et hus der er pudset op og det måske trænger til at blive ompudset.
  • Hvis man gerne vil have et pudset udseende på sin ejendom.
  • Det kan også være at man har bygget til og nu vil skjule forskellen mellem den nye og den gamle bygning.

Grundene kan være mange. Ens for grundene er at det kræver viden og håndelag at få pudset mure op.

Kendskab til korrekt udførsel

Via vores mange års erfaring, har vi opnået en god viden inden for puds til både private hjem og til erhverv. 

Indvendige vægge som udvendige vægge, fra top til kvist, tilbyder vi hjælp til puds. Vi ved at det er vigtigt, at vide noget om arbejdets art, før man går i gang med at pudse vægge/mure op. Det kræver nemlig blandt andet et godt kendskab til de rette blandingsforhold, således at massen der benyttes, er egnet til overfladen der skal behandles. 

Derudover er det også vigtigt man kender til den korrekte udførsel af arbejdet. Facaderne og arbejdet skal selvfølgelig være langtidsholdbare, og skal ikke begynde at skalle af efter kort tid. Arbejdet skal gøres korrekt. Det skal selvfølgelig se godt og ordentlig ud, derfor er erfaring og kendskab vigtig.

Pudsning af vægge

Få dine vægge klargjort til efterfølgende behandling
- Vi ved hvordan blandingsforholdene skal være, for at du får det bedste resultat.

Få et godt helhedsindtryk

Det færdige resultat skal selvfølgelig være holdbar og der skal sikres en ensartethed for, at opnå et attraktiv udseende på huset. Reparation af væggen ved eventuelle skader på fuger og sten, kan (og bør) gøres inden man går i gang med pudsning. Det er optimal for det færdige udtryk.

Når du trækker puds på muren, bliver mursten og fuger skjult. Eventuelle tilbygninger, med et lidt andet udtryk end det oprindelige, bliver også skjult og hele ejendommen bliver mere ensartet og gør underværker for helhedsindtrykket af din ejendom.

Få hjælp til dit projekt

Når vi skal i gang med et projekt, så det første vi gør er, at undersøge hvilken slags mursten eller tegl der skal pudses op. Nogle af de overflader der findes rundt omkring, kan nemlig være meget svære, at få puds til, at hæfte sig fast på. Når vi ved hvilken overflade der er på bygningen, ved vi også hvilken fremgangsmåde vi skal tage. Overfalden skal yderligere inden puds være rens og fri for snavs, mos og alger. Bare rolig – dette kan vi selvfølgelig også klare.

Det er ikke kun mursten der kan pudses op. Vi kan blandt andet også hjælpe jer med, at få jeres forskellige beton belægninger fin igen. Så være ikke bange for at kontakte os eller give os et kald på 53 74 56 66 – Så kan vi sammen finde ud af hvad præcis der skal til, for dit projekt kan lykkes.

Vedligeholdelse af pudset facade

Det er en god ide løbende at holde øje med din pudset facade. Puds er nemlig porøst og er modtagelig over for slag. Det er vigtigt at hvis du finder skader så skal du hurtigst udbedre dem. Skader vokser hurtigt og kan resultere i fugtproblemer fra frostsprængninger og råd.

Er pudset blevet løs skal det løse fjernes og der skal et jævnt nyt lag puds på. Er området større, så er det en god ide at få hjælp fra professionelle. Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp.

Nyttige forberedelser inden pudsning af facaden

Der er nogle ting der skal gøres inden facaden kan pudses, udover fjernelse af ting der står opad eller tæt på facaden. Disse ting har vi listet her;

  • Er der ting som sidder fast i muren så som søm? Så skal disse fjernes.
  • Er der skadet mursten? Så skal disse udskiftes.
  • Andre skader skal repareres inden pudsning af muren.
  • Muren skal være fri for alger og snavs.
Vi har mulighed for at hjælpe dig med disse ting, så du ikke står og skal alt muligt inden vi kommer.
Puds_med_tillæg

Hvad koster det at få pudset facaden?

For at få en pris på projektet, har vi behov for at vide omfanget af det

– Du kan kontakte os for et overblik

30 års erfaring i branchen

Vores mange års erfaring gør, at vi har en stor viden inden for dette område. Kontakt os eller give os et kald på 53745666 - Så kan vi sammen finde ud af hvad præcis der skal til for dit projekt kan lykkes.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen