53745666   info@fa-eks.dk

Renovering af beton

Renovering af beton.....?
Vi kan hjælpe med renovering af beton på altaner, parkeringshuse, kældre og lignende.

Er du ejer af en eller flere altaner, anlæg, parkeringsdæk - Er de lidt slidte?

Eller vil du bare gerne have området vedligeholdt?

Alt dette vil vi gerne hjælpe med!

Vi hjælper både entreprenører, kommuner, boligforeninger, virksomheder og andre inden for erhvervslivet der har behov for renovering af beton.

Altaner

At have en altan er skønt. Især på de tidspunkter på året hvor vejret er lunt og man gerne vil være mere udenfor...

Parkerings anlæg

Parkeringshuses betonkonstruktion skal beskyttes og eventuelle fugtstandsning skal foretages hvis nødvendigt....

Hvad er de typiske problemer med betonkonstruktioner? - Og hvordan kan betonrenovering hjælpe?

Betonrenovering er en metode til at forbedre og forlænge levetiden på betonkonstruktioner. Betonrenovering omfatter typisk rensning, reparation og/eller forstærkning af eksisterende beton.

Beton er et af de mest anvendte byggematerialer i verden, og det er ofte det første valg til nye konstruktioner på grund af dets styrke, holdbarhed og evne til at modstå vejrforhold. Beton er dog ikke ufejlbarligt, og der kan opstå problemer med betonkonstruktioner over tid. Disse problemer kan omfatte revner, skader på overfladen, korrosion af stål armaturer og svækket styrke.

Grunde til problemerne opstår kan skyldes vand, enten som fugt der trænger ind i ældre skader eller hvis der har været oversvømmelser. Fugt i beton udsat for frost skaber også skader. Brug af saltning ses også typisk som mere slid på parkeringsdæk. Naturligt slid som årende går, er også at se – nogle flader er selvfølgelig mere udsatte end andre.

Betonrenovering er en effektiv måde at forlænge levetiden på betonkonstruktioner og forbedrede deres ydeevne. Betonrenovering kan også øge konstruktionernes modstandsdygtighed over for fremtidige skader.

Renovering af altaner

At have en altan er skønt. Især på de tidspunkter af året hvor vejret er lunt og man gerne vil være udenfor. Det er et ekstra rum man kan benytte, pynte med lys i de mørke måneder og stille planter, stole og tæpper til hygge, de lyse måneder.

At man har det ekstra uderum at råde over, er højt på mange lejeres (og mulige ejers) ønsker til lejligheder .

Derfor er lejligheder med altaner også meget efterspurgte. Men hvis altanerne er misvedligeholdt eller ligefrem usikre at benytte, så trækker det altså gevaldigt ned i værdi og eftertragtelighed.

Spørg underboen om tegn på skader

Er der kommet revner, buler og afskalninger på altanen? Ja så er det en meget god ide, at få den renoveret, inden skaden bliver værre.

Kan du ikke se undersiden af altanen, er du eksempelvis ejer? – Så hør underboen om de lige vil give et kald, ved ændringer på undersiden af altanen. Måske må du lige selv se hvordan altanen ser ud. 

Du kan altid tage et par småkager med ned, til kaffen sammen med din underbo. Det skaber en velvilje til at være opmærksom på eventuelle skader, hvis underboen føler sig godt tilpas med din forespørgsel.

Renovering_af_Altaner

Hold øje med misfarvninger og andre skader

Beton er et solidt materiale, men gennem flere års slid, vandskader og eventuelle misvedligeholdelse, kan betonet have brug for at blive renoveret. 

Ligger metallet i betonet for langt nede, er det vigtigt at det bliver stabiliseret for at kunne holde. Trænger der vand ind i beton delene, ruster jernet indeni. Når jern ruster udvider det sig, for til sidst at sprænge, og risiko for sammenstyrtning er til stede.

Et godt tip er også at holde øje med misfarvninger og andre ændringer, der kan have betydning for holdbarheden af din/e altaner. Vedligeholdelse og renovering af altaner er vigtige punkter på din to-do-now liste, så slipper du for farlige og alvorlige skader.

Vi kan hjælpe med vedligeholdelsen og reparationer af altanerne – giv os et kald på 53 74 56 66

Renovering af parkeringsanlæg

Renovering_af_beton
Beton_revner

Parkeringshuses betonkonstruktion skal beskyttes og eventuelle fugtstandsning skal foretages hvis nødvendigt.

Et anlæg der hver eneste dag bruges af køretøjer kræver en stærk og holdbar konstruktion. 

Anlæg, kældre osv. der ikke bliver vedligeholdt, kan få så alvorlige skader at der her er fare for sammenstyrtning.

Rust i jernet inden i beton, giver udvidelser der skal standses inden det bliver farligt at opholde sig på området. 

Typiske tegn på at en renovering af beton er vejen frem, er løst puds og revner, misfarvninger og forskelle i delene.

Læs mere om renovering af p-huse, p-anlæg, p-dæk og p-kældre her.

Du er måske også interesseret i

Det siger vores kunder

Scroll to Top