fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

P-kældre

Ubeskyttet beton flader

P-kældre bliver hver dag udsat for skidt, snavs, salt og fugt. Er p-kældrene blevet imprægneret? Det vil mange sikkert svare nej til.

De betonflader vi ser rundt om i dag er typisk ubeskyttet, hvilket giver en del sårbarhed i forhold til skader. Meget fugt/vand der trænger ind, udvider beton og armeringen. Udvidelse giver efterfølgende høj risiko for revnedannelser. 

Undgå potentielle farlige situationer, så som revnedannelser, ved at beskytte dine betonflader med imprægnering. 

Snavs, vand, trafik os, salt osv. er alt sammen umuligt helt at undgå. Det er alt sammen noget der slider på betonoverfladerne, så derfor er det en god ide at beskytte kældrene. 

beton_renovering

Rustdannelser der udvider beton

På billederne her nedenunder, kan man se hvordan beton i en parkeringshus har fået revnedannelser af fugt. Det vil sige at der inde i betondelen, er rustne armering. De rustne rør har udvidet sig og rykket udad. På Billede nr. to er beton blevet banket af og der er nu frit ind til armeringen. Når vi skal renovere, renser vi rusten af med sandblæsning og dernæst beskytter og forstærker vi armeringen. Vi benytter også Vandex produkter og de har skrevet denne oversigt over arbejdet med betonrenovering 

Beton loft i p-hus revner
Billede af armeringen inde i betonet der er rustne

Renovering af
p-kælder/hus?

Kontakt os for gennemgang af netop dit projekt - klik på knappen

Det siger vores kunder

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen