fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Sokkel renovering

Renovering af sokkel

Ser du tegn på skader på din sokkel? Så er det en rigtig god ide, med det samme, at få fortaget en renovering af soklen. Ved at holde soklen vedlige, undgår man de helt store alvorlige skader og de lige så store regninger. Jo længere tid der går, hvor en skade får lov at passe sig selv, jo højere risiko har du for at skaden bliver omfattende. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at beskytte dit hjem med en sokkel renovering. Kontakt os i dag info@fa-eks.dk for en gennemgang af dine muligheder. 

Frostsprængninger

Sokkel_skade

Billedet her viser en sokkel der har enorme skader. Den gamle puds er gradvis faldet af, der er kommet flere revner og hul helt ind i materialet.

-Ved sådan en skade som man kan se her, trænger vandet ind og gør skaden mere alvorlig.

Når der regner og sner vil vandet stå ind på soklen, hvor der i øvrigt er fliser helt op til. Vandet vil blive suget ind i de ubeskyttet skadet lag og gøre skade på materialerne. Når frosten kommer, vil der være høj risiko for frostsprængninger.

Pris på renovering af sokkel

Det kan være svært på forhånd at give en pris på renovering af sokkel på din ejendom. Det kommer nemlig an på hvad der skal laves og hvor omfattende det er. Vi vil gerne se på hvad præcis der skal laves. Så spørg endelig så ser vi på det og kan derefter komme med en pris.

Ejendom_sony_i_Vejle_Efter

Tip fra Facadeeksperten

Et lille tip til at begrænse risikoen for skader --> Har du fliser op til soklen, er det en god ide at skifte den inderste række af fliser ud med skarver. På denne måde siver vandet ned imellem skarverne og dermed undgår du store mængder af overfladevand skylder ind mod fugen ved soklen.

Tjek din sokkel for skader

Facaderenovering_SONY_DSC

Du kan se de udvendige skader på soklen ved at undersøge og se efter løst puds og tjekke om pudset sidder ordentlig fast. Du kan kigge efter mørke aftegninger fra fugtskader og tjekke revner og sprækker

finder du overfladiske skader skal du huske, at de kan udvikle sig til omfattende skader. finder du lodrette revner kan det være sætningsskader.

Vi kan hjælpe med at finde og udbedre skaderne på husets sokkel. DU kan give os et kald på 53745666

Skade på soklen? skriv info@fa-eks.dk eller ring 53745666

Så hjælper vi dig med at udbedre skaden

Skadet sokkel

Har soklen på huset fået en eller flere skader? Så skynd dig at kontakte os!

Det er nemlig enormt vigtigt, at man hurtigt sørger for, at få soklerne repareret. Det skal gerne ske inden vind og vejr gør skaderne meget værre. 

Det handler om at beskytte sit hus bedst muligt.

En skadet sokkel – der bliver ramt af efterårets mange regnbyger, den hårde vind, efterfuldt af frost, bliver den mindre skade hurtig stor.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen