53745666   info@fa-eks.dk

Sokkel renovering

Udsætter du reparation af husets sokkel?

Glem det!!! Sørg for at få soklen renoveret hurtigst muligt!

Fordel 1

Jo hurtigere du kan udføre en reparation af sokkel, jo billigere er det. En større reparation kan gå hen og give alvorlige skader på din bygning og dermed dyrere at sætte i stand.

Fordel 2

Det sjask våde efterårsvejr kan bare komme an - Din sokkel er nemlig ny repareret og yderligere imprægneret mod vind og vejr! Imprægnering beskytter nemlig din sokkel effektivt.

Fordel 3

En reparation af sokkel er med til at forhindre vand der trænger ind bag ved løse lag af puds. Når det fryser vil fugten også fryse. Du risikere mere falder af og vandet trænger helt ind i konstruktionen

Renovering af sokkel

Ser du tegn på skader på din sokkel? Så er det en rigtig god ide, med det samme, at få fortaget en reparation af soklen. 

Ved at holde soklen vedlige og ved at få fortaget en reparation af sokkel, så kan man undgå de helt store alvorlige skader og de lige så store regninger, der følger med. 

Jo længere tid der går, hvor en skade får lov at passe sig selv, jo højere risiko har du for at skaden bliver omfattende. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at beskytte dit hjem, med en reparation af sokkel på din ejendom. Kontakt os i dag info@fa-eks.dk for en gennemgang af dine muligheder. 

Frostsprængninger

Sokkel_skade

Billedet her viser en sokkel der har enorme skader. Den gamle puds er gradvis faldet af, der er kommet flere revner og hul helt ind i materialet.

-Ved sådan en skade som man kan se her, trænger vandet ind og gør skaden mere alvorlig.

Når det regner og sner vil vandet stå ind på soklen, hvor der i øvrigt er fliser helt op til. Vandet vil blive suget ind i det ubeskyttet skadet lag og gøre skade på materialerne. Når frosten kommer, vil der være høj risiko for frostsprængninger.

Pris på renovering af sokkel

Det kan være svært på forhånd at give en pris på renovering af soklen på din ejendom. Det kommer nemlig an på hvad der skal laves og hvor omfattende det er. Vi vil gerne se på hvad præcis der skal laves. Så spørg endelig så ser vi på det og kan derefter komme med en pris.

Energirenovere_sokkel

Tip fra Facadeeksperten

Et lille tip til at begrænse risikoen for skader --> Har du fliser op til soklen, er det en god ide at skifte den inderste række af fliser ud med skarver. På denne måde siver vandet ned imellem skarverne og dermed undgår du store mængder af overfladevand skylder ind mod fugen ved soklen.

Tjek din sokkel for skader

Facaderenovering_energioptimering

Du kan se de udvendige skader på soklen ved at undersøge og se efter løst puds og tjekke om pudset sidder ordentlig fast. 

Du kan kigge efter mørke aftegninger fra fugtskader og tjekke revner og sprækker

Finder du overfladiske skader skal du huske, at de kan udvikle sig til omfattende skader. Finder du lodrette revner kan det være sætningsskader.

Vi kan hjælpe med at finde og udbedre skaderne på husets sokkel. DU kan give os et kald på 53745666

Skadet sokkel

Har soklen på huset fået en eller flere skader? Så skynd dig at kontakte os!

Det er nemlig enormt vigtigt, at man hurtigt sørger for, at få soklerne repareret. Det skal gerne ske inden vind og vejr gør skaderne meget værre. 

Det handler om at beskytte sit hus bedst muligt.

En skadet sokkel – der bliver ramt af efterårets mange regnbyger, den hårde vind, efterfuldt af frost, bliver den mindre skade hurtig stor. Du kan kontakte os og høre mere om sokkel renovering på info@fa-eks.dk.

Hvorfor revner en sokkel?

Ja hvorfor revner en sokkel egentlig? Soklen på din ejendom bliver udsat for lidt af hvert. Både vind og vejr er spillere, men også det faktum at soklen er i direkte kontakt med jorden gør at soklen er mere udsat end så meget andet.

Hvis der er revner i soklen har vandet nem adgang til at trænge ind bagved pudslaget. Når kong vinter så tager over, vil fugten bag pudset, fryse og dermed vil mere puds falde af. Når du har fået fugt ind bag pudslagt så er risikoen for at få flere problemer med fugt, også inde i huset, meget stor.

Sætningsskader er en anden form for skade der kan give revnet sokkel.

En sætningsskade kan komme af at jorden under bygningen ikke kan bære ejendommen og huset dermed “synker”. Det kan også komme af en underminering af jorden under huset, f.eks. efter et skybrud eller fra en utæt kloak.

 

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Scroll to Top