fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Tagrenderens

Bliv ringet op – få en pris på rens af dine tagrender  

Kontakt os her!

Hvornår skal tagrenderne renses?

Vi anbefaler at afrensningen af dine tagrender først går i gang, når de sidste eller de fleste blade, er faldet af træerne. Minimum 1 gang om året skal du sørge for at få dine tagrender renset. Bor du et udsat sted med mange træer kan det være en god ide, at gå tagrenderne igennem to gange i løbet af året.

Den mængde blade og andet skidt, der ender i afløbene, stopper yderligere afløbene til. I sidste ende må man i gang med rensninger i afløb også. Det kan gå hen og blive voldsom dyrt med rens af afløb/kloak – hvis man ikke forsøger at undgå der ryger for meget ned i afløbene. Så rens også gerne tagrenderne engang i Januar/februar/marts, vi har efterhånden flere perioder her i Danmark, med både blæst og en stor mængde regn fra oven. 

Undgå frostskader på tagrenderne og stoppet afløb ved at få tagrenderne renset.

JA vi ved det er tidskrævende og besværligt selv at udføre tagrenderens, men giv os et kald – 53745666 – vi renser nemlig meget gerne dine tagrender.

vejle_tagrenderens
Fyldt_Tagrende

Du får ingen erstatning ved overfyldte tagrender

Er afløb og tagrender stoppet til med skidt og klæbrige klumpmasser? Ja så får du ingen erstatning fra dit forsikringsselskab, hvis du skulle være så uheldig, at blive ramt af en vandskade. Det er dig som ejer af bygningen der har ansvaret for, at holde afløb og tagrender rene. Man har pligt til at forbygge mulige vandskader og det må man sige, at den pligt overholder man slet ikke, hvis tagrenderne ikke bliver renset og holdt rene.

Misligholdte nedløb og tagrender, ja det kan gå hen og blive enormt dyrt for dig som husejer. Det næste skybrud er måske lige netop det skybrud, der er skæbnesvanger for vandskade på dit hus. 

Kontakt os nu for hjælp til at få dine stoppet tagrender rene igen.

Overfyldte tagrender

Efteråret er fantastisk smuk med alle de forskellige far, der daler ned af træerne. De lægger sig som et smukt tæppe i skoven og i haven…. OG i dine tagrender og afløb!!!

Bladene bliver, sammen med mos og regn, til en god blandet klump, der gør at dine tagrender ikke kan lede vandet så godt igennem systemet, som de skal.

Klumpmasserne ender i kloakker og afløb omkring huset, der dermed bliver stoppet til. At skulle rense kloakken op er et tidskrævende og dyrt stykke arbejde.

Billede af en tagrende der har fået Tagrenderens

Pas på dit hus - Undgå stoppede afløb

Vand_tagrenderens

Vent ikke med at kontakte os

Ring 53745666 eller skriv til os på
info@fa-eks.dk
-> Vi kan hjælpe dig med rådgivning og rensning af dine tagrender. Undgå stoppede afløb og vandet løber ned af siderne på dit hus og dermed risikoen for mere fugt og frostspringninger

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen