fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Vandskuring

Overvejer du at få vandskuret huset?

Er du i tvivl om din ejendom skal have vandskuring? Så er du landet det rette sted, det spørgsmål kan vi nemlig hjælpe dig med. 

Hvad er en vandskuring?

Vandskuring giver en flot rustik overflade på din ejendom, en anderledes overflade, en ny mur, hvilket gør denne behandling forholdsvis populær. Din facade får et nyt frisk udseende med vandskuring.

Det sker under vandskuringen;

Mursten og fuger bliver skjult ved mørtelen (den der egner sig præcis til formålet) bliver trukket op over fladerne/murstenene. Dernæst bliver muren skuret med et værktøj og vand – frem kommer en anderledes rustik overflade. Laget er et tyndt lag og skures jævnt inden det er helt tørt.

Vil du gerne have en malet overflade i stedet for mursten, så kan du få murstensvæggen vandskuret inden.

Alt efter om de nuværende overflader er ru eller glatte, finder vi frem til hvilken fremgangsmåde der skal til for at få det bedste resultat. Kontakt os for et uforpligtende gennemgang af dine ønsker på telefon 53 74 56 66.

Din tilfredshed er vigtig

Det er vigtigt for os, at du får et rigtigt pænt resultat og du er tilfreds med vores arbejde. Derfor bruger vi kun de bedste materialer og derfor gør vi meget ud af, at undersøge bygningen der skal skures inden. Det er også afgørende for prisen på vandskuring af huset, hvordan og hvorledes dit hus er udformet, hvilke materialer der er brugt, om der er udhæng og hvilken stand bygningen har.

Men en gennemgang er altid uforpligtende, så du kan trygt kontakte os for mere information, hvis du har interesse i en effektiv vandskuring, der gør underværker for udseende af dit hus. Kontakt os på info@fa-eks.dk eller slå på tråden til 53 74 56 66.

Sikre din ejendom inden behandling

Det er nemlig vigtigt, at underlaget på bygningen, er klargjort til denne behandling og at murværket kan holde til behandlingen. Så skal du have dit hus vandskuret er det alfa omega, at få tjekket om murstens overfladerne skal sikres, om der noget på huset der skal skiftes eller repareres. Måske skal fugerne omfuges og det skal det ske inden murstenene bliver vandskuret.

Vi kan hjælpe dig med at tjekke sundhedstilstanden og udbedre eventuelle skader inden behandlingen. Yderligere kan vi også rense bygningen for skidt og snavs inden vandskuringen. En fedtet eller våd overflade vil ødelægge puds laget.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen