fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Algebehandling

Få et langtidsholdbart resultat

Både fliser, tage, sokler, facader og murværk – kan hurtig få brug for algebehandling

Undgå flisepest, alger og mos!

Vil du undgå, at dit hus har et skær af grønne alger og er overfyldt med mos og skidt? Du kan få helhedsudtrykket af dit hjem forbedret enormt, ved at få fortaget en algebehandling af tag, fliser, murværk og/eller sokler.

Forlæng levetiden

Du forlænger levetiden af dit tag og facaderne på dit hus ved, at vedligeholde og behandle fladerne. Algebehandlingen er langtidsvirkende, da det forbygger nye angreb af alger. Dit hjem ser sundt og velholdt ud uden alger og mos – Det kan du slippe for året rundt – Hvis du behandler en gang om året.

Er dit tag nyt vil det stadig være en god ide, at få dit nye tag algebehandlet. En algebehandling er nemlig forbyggende og du undgår at alger og mos med det samme indtager dit nyanlagte tag.

algebehandling_tag
Algebehandling af tag
algebehandling_tag2
Algebehandling af tag

Hvornår på året kan du få algebehandlet dine fliser, facader og tage?

Du kan få foretaget behandlingerne hele året rundt. Det er dog smart, at få fortaget algebehandlingerne i det tidlige forår eller i slutningen af vinteren. Det er nemlig et godt tidspunkt inden du rigtig indtager haven med rive og kost. Forestil dig du sidder i haven i forårssol, imens du beundre hvor fine dine fliser er blevet og hvor godt dit hus tager sig ud i forårssolen.

Der er dog nogle tidspunkt hvor algebehandlingen ikke rigtigt fungere, hvis det regner eller der er frost på tidspunktet for behandlingen – vil det ikke være optimalt. Vi finder selvfølgelig et tidspunkt hvor behandlingen af dine flader vil være optimal.

En grundig behandling mod alger fra os af og du kan nyde dine rene fliser, træterrasse, facader og tagflader resten af sæsonen.

Få et effektivt resultat

Når vi behandler dine fliser, facader/murværk, tage – så sprøjtes algebehandlingen på. Alt efter hvilken stand og hvilket materiale der skal behandles, vælger vi det mest optimale for at sikre et godt resultat, med stor respekt for materialet. 

Sort hvid farve billede af algebehandling af tag
Algebehandling af tag
Afrensning og algebehandlet facade
Afrensning og behandling af facade

Hvordan virker algebekæmpelsen?

Midlet virker med det samme og gør sit indtog mod de forskellige vækster, der har angrebet din ejendom. Samtidig virker algebehandlingen langtidsvirkende mod nye angreb.

Det fugtige og våde vejr vi har her i Danmark giver rigtig gode betingelser for algernes vækst. Derfor kan du også være uheldig og se eksempelvis dine nyanlagte eller ny renset fliser hurtigt blive angrebet af alger. Derfor hvis du nu har fået renset fliserne og lignende – så få dem algebehandlet og også imprægneret. 

Få hjælp til håndtringen af algeproblemer

Skal vi hjælpe dig med at forbygge og behandle dine facader, tage, træterrasse og fliser – Så står vi klar til at hjælpe dig. Er du nysgerrig på at vide hvad det koster, er du velkommen til at ringe eller skrive. Prisen kommer nemlig lidt an på hvad og hvor meget, der skal behandles.

Vi har til huse i Vejle – Men vi køre selvfølgelig ud i hele Danmark (brofaste øer), hvor vi gerne hjælper jer med jeres projekt. 

Hvordan får du fat i os?

Giv os et kald på telefon 53 74 56 66   Eller skriv en mail til info@fa-eks.dk

Er der noget jeg skal vide inden en algebehandling?

Lad være med at vaske dine vinduer inden vi kommer. Hvis der skal behandles på og tæt omkring huset, kan vi ikke helt undgå at ramme vinduet. Står der krukker, planter eller andet, skal disse ting også lige flyttes væk, så vi undgår at skade dine ting. 

Det vil nok også være rart for dig at vide, når algebehandlingen går ind og bekæmper væksterne så vil taget blive hen af en brun farve – bare rolig, det er tegn på at det virker. Mos bliver brunt/gult er der meget – kan det måske blive nødvendigt at skrabe det af også, hvis det umiddelbar ikke falder helt af taget. 

Har du nogen som helst bekymringer er du meget velkommen til at spørge os – Find kontakt oplysninger her

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen