fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Hulmursisolering - En langtidsholdbar investering

Få et langt bedre indeklima og bedre komfort med hulmursisolering

Hulmursisolering –> Går du og tænker på at investere i isolering af hulmuren? Det er en super god ide! Det kan nemlig ses direkte på varmeregningen når hulrummet på dit hus bliver isoleret. 

Det bliver dyre og dyre at varme huset op. Især i disse tider (red marts 2022) hvor mange ser fordoblinger af deres varmeregning. Så er det nærlæggende at tænke over, hvad man kan gøre for at spare på pengepungen. 

Når opvarmningen af dit hjem bedre kan fordele sig ud i husets rum, så udnytter du varmen bedst muligt. Uisoleret hjem og bliver varmen ikke indenfor men siver hurtigt ud igen. Du minimere også risikoen for skimmelsvampe og råd begynder at udvikler sig. Et hjem med varm/kold møder fugt, er grobund for forskellige vækster. Et bedre optimeret indeklima er godt for selve husets sundhedstilstand. Et bedre optimeret indeklima er også rigtig godt og vigtigt for din og din families sundhed.

Hulmursisolering

Ældre huse har typisk et hulrum

Mange ældre huse er bygget op på den måde, at der er et tomt hulrum imellem to mure. Hvis man isolere dette hulrum, vil huset automatisk holde bedre på varme og vil i øvrigt give et mere optimalt indeklima.

Spare på varmeregningen OG få et bedre indeklima? – JA TAK!

Sådan foregår hulmursisolering

Ved hulmursisolering vil det foregå på den måde, at vi borer et hul til slangen i muren. Via slangen blæser vi dernæst stenuld ind i væggens hulrum. Vi passer selvfølgelig ordentlig på, at bygningens konstruktion kan holde til at få isoleret hulmuren. Dette gør vi ved at undersøge bygningens tilstand, type og stand på fuger inden vi går i gang.

Når vi tjekker bygningens tilstand, tjekker vi også om hulrummet har været isoleret før og om det gamle isolering eventuelt er faldet sammen – Det har nemlig noget at sige når man skal efterisolere.

Når hele hulmuren er isoleret, sørger vi selvfølgelig for, at hullet fra slangen er pænt lukket til igen. Du kan være helt rolig med, at det ikke vil være muligt at se på facaden, at vi har haft boret i den. 

Vi kommer gerne på et besøg hos jer, for at undersøge bygningen der skal isoleres. Her vil vi kigge på tilstanden af murværket og de muligheder I har for at få foretaget hulmursisolering hos jer.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen