fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Facade maling

3 gode grunde til at få din facade malet

Skal du bruge en undskyldning for at ringe efter Facadeeksperten?

Så se her – 3 Virkelig gode grunde til, at din facade nok trænger til at blive opfrisket

Det visuelle løft

Det giver bare rigtig meget til det visuelle med et nymalet hus. Facade ser vedligeholdt ud og helhedsindtrykket er i top

Skader bliver repareret

Inden man går i gang med malerarbejdet skal overfladen klargøres. Her er det en god mulighed for lige at få repareret eventuelle skader

Mere modstandsdygtig

Når man får opfrisket sin facade, vil den være en del mere modstandsdygtig over for både vind og vejr. En velholdt facade er en stærk facade

Tiltrængt opfriskning af facaden?

Facade maling giver en, måske tiltrængt, opfriskning af din ejendom. Er facaden blevet trist at se på – søger du erfaren hjælp? – så er du havnet på det helt rigtige sted!

Med mange år i branchen har vi stor erfaring i udendørs maling af facader, sokler og deslige. Vi har fundet vores maleteknikker gennem flere års erfaring. Hele tiden har vi set på hvordan, vi kunne forbedre os for, at få det mest optimale resultat.

Vores maleprodukter er af høj kvalitet. Det kommer os naturligt at bruge den bedste maling. Der er ikke noget værre, end en overflade der krakelere efter kort tid.

Vi går naturligvis op i et godt resultat. Derfor sørger vi for at overfladen, der skal males er klar til behandlingen så du får et optimal resultat.

Facademaling_vejle
Malet_hus
Maling_træværk_facade

Vi bruger kvalitets maling

En rigtig god facade maling, er det der kan gøre hele forskellen for din ejendom.

Overfladen skal selvfølgelig kunne holde til en del og være beskyttet mod vejr og vind. 

Derfor er det vigtigt for os at de materialer vi bruger er af høj kvalitet. Det er også vigtigt for for os at I bliver hjulpet af erfaren og dygtige malere.

Hos Facadeeksperten har vi mere end 30 års erfaring inden for branchen. Vi råder dig gerne med hensyn til hvilken maling, der skal bruges netop til dit hus, din ejendom.

Facaderenovering_energioptimering
Facaderenovering

Tips hvis du selv skal igang med penslen:

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Scroll to Top