fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Graffitirensning

Rens af graffiti

Få en graffitirensning – Slip for besværet med selv at forsøge, at fjerne graffiti på din ejendom. Det er ikke lige meget, hvordan du fjerner graffiti og hvilke produkter du bruger hertil. Vil du selv i gang med at fjerne graffitien, så er det meget vigtigt du ved hvad underlaget er lavet af, nogle underlag kan ikke holde til behandlingen og du vil få et rigtigt skidt resultat.

Det er så ærgerligt

– hvis ens murværk/ejendom bliver offer for graffiti hærværk. 

Desværre er det sådan, at når der først er blevet begået graffitihærværk på muren, så tiltrækkes andre graffiti udøvere hurtigt, for at tilføje netop deres tag til murværket. Tiltrækningskraften kan være stor og snart er din mur fyldt med graffiti.

Alt efter hvilken type, hvilket materiale der skal renses for graffiti – er en af mulighederne, at få det fræset væk (se billede). Hvis overfladen alligevel skal have nye lag puds, net, maling og/eller udskiftning af ødelagte sten, er fræsning en mulighed. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken stand muren er i og hvad dine ønsker er for dit murværk. 

Graffitirensning_hvor_graffitien_bliver_fræst

Imprægnering efter fræs og nyt lag

Vi har også mulighed for at imprægnere facaden efter behandlingen. En imprægnering gør murværket meget mere modstandsdygtig over for påvirkninger fra vejret, snavs og alger. Nye forsøg på graffiti hærværk, bliver lettere og hurtigere at fjerne. Som bonus slipper du for at booke den helt store graffitirensning.

Der er forskellige fremgangsmåder, alt efter hvilken overflade, der skal renses for graffiti. Huller, bølger og ujævne fuger i overfladen, skal have en anden slags behandling end en overflade der er forholdsvis glat.

Få hjælp til graffiti hærværk

Giv os et kald på 53 74 56 66

Så rykker vi hurtigst mulig ud, for at hjælpe Jer, med at få det ødelagte tilbage i oprindelig form.

Graffitirensning

Skånsom behandling

Vi udføre graffitirensninger så skånsomt som muligt, for dit murværk, men selvfølgelig på en effektiv og professionel måde. Det er klart at på en ældre mur, eventuelt med skader, skal man være lidt mere forsigtig med end på en nyere facade.
Alt slider på facaden så ring endelig til os, vi køre ud til både erhverv og til private.

Priser på afrensning af graffiti

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen