53745666   info@fa-eks.dk

Imprægnering

Beskyt dine facader

Murene i dag på vores huse er meget modtagelige for indtrængning af vand. Når det regner så kan regnvandet trænge ind igennem kapillærer hullerne i murværket. For at undgå dette kan man vælge at få imprægneret sine mure.

Det er en meget god ide at beskytte huset og murværket. Vand og solens stråler er hårde. Vind og vejr i det hele taget, er hårde ved vores bygninger. Med tiden vil virkningen af en imprægnering aftage. Men først om en 10-15 år, måske mere. I den tid der går, er muren godt beskyttet.

Undgå at fugten trænger ind i bygningen

Når vandet slår ind på bygningen så vil bygningen suge fugten til sig. Lange perioder med regnvejr og korte perioder med solrig vejr, giver overfladerne mere tid til at suge til sig, og mindre tid til at få transporteret fugten ud. Når fugten skal ud går det en del langsommere end når vandet bliver suget ind.

Fugten bliver transporteret ud gennem murene ved varmen der kommer indefra huset. Solens varme transportere også fugten ud af huset. Men det tager som sagt længere tid at tørre.

privat_hus_imprægnering
Etage_ejendom_renoveret

Imprægnering forbedre isoleringsevnen

Du kan ikke se laget af imprægnering – men du vil kunne se vandperlerne på overfladen når det regner. Perlerne ser ud på nøjagtig samme måde, som når du ser vandperlerne på børnenes regntøj eller på dine imprægneret sko.

At imprægnere dit murværk – Det er penge givet godt ud – Det er en ekstra beskyttelse af din ejendom, der er værd at tage med. Ud over at murværket effektivt afviser vand, så forbedres isoleringsevnen samtidig med at algevæksterne begrænses yderligere.

Når du beskytter dit murværk og fuger, så spare du på energien. Imprægneringen holder facaden tør, hvilket optimere murværkets isoleringsevne. En tør facade isolere tre gange så godt som en våd, så det er tid og penge givet godt ud

Effektivt afvisning af vand

Inden man imprægnere en facade er det vigtigt, at få tjekket murværket for skader, revner og porøse fuger.

Har murværket skader som dem, skal de udbedres inden imprægneringen går i gang. For at opnå effektivt afvisning af vand skal underlaget være klar til det, det er klar, når det er udbedret for skader eller er skadefri.

De forskellige overflader du blandt andet kan beskytte med imprægnering er murværk, puds, beton, tegltagsted, kalksandsten osv.

Imprægnering beskytter også dine fliser og beton

Fliser og beton er også overflader, der med meget stor fordel kan imprægneres. Årets gang med vand, sne, salt, alger, vækster og ukrudt slider på dine flader. Vil du have dine fliser og beton til at tage sig bedre ud i længere tid, så er imprægnering en rigtig god ide.

Har du allerede fået renset dine overflader, så giv dem endelig det sidste afsluttende lag af imprægnering. Du kan finde priser og mere informationer om fliserens samt imprægnering her.

Beskyt dine facader, mure, sokler, beton med flere

Kontakt os for at få imprægneret dine overflader

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Scroll to Top