53745666   info@fa-eks.dk

Fliserens

Bliv fri for den evige slid og slæb

Orker du heller ikke besværet med at få fliserne bare nogenlunde ok at se på? Så få professionelt hjælp af facadeekspertens renseteam!

Professionel fornyelse af dine fliser

Pæne rene smukke fliser. Det betyder enormt meget for helhedsindtrykket af din ejendom og din have. Men fliser skal vedligeholdes, der skal fjernes alger, der skal renses for ukrudt og der skal nyt sand på. Vi har bare ikke altid tiden selv til, at få det gjort.

Leder du efter nogen til at hjælpe dig med dine fliser? Ja så er du landet det rigtige sted. 

Vi har god erfaring med, at få fliserne til at tage sig perfekte ud. Vi har flere muligheder for at hjælpe dig med professionel fornyelse af dine fliser. Vi kan blandt andet få din havegang, indkørsel og terrasse fin igen. Har du en træterrasse der er blevet helt glat af alger, kan vi også hjælpe dig med at få den ren og smuk igen. 

Lad os hjælpe dig – Ring på 53745666 eller skriv til os på info@fa-eks.dk for en snak om netop dit projekt.

Fliserens pakke-priser

Priser for rens af fliser op til 50 m2

Få dit valg af pakke nu!

Vælg mellem pakke 1, 2 eller 3

Imprægnering og algebehandling - holder fliserne pæne i længere tid

Før vi går i gang med at rense dit fliseområde, undersøger vi standen på stenene. Vi vil gerne gribe opgaven korrekt an, så derfor bliver fliserne først gået efter. Det er nemlig ikke lige meget hvilke slags sten der er lagt og hvilken stand de er i.

Vores fliserens og algebekæmpelse bliver herefter taget i brug og vi går i kamp med mos, ukrudt og alger. Har du valgt at få imprægneret dine fliser er dette næste punkt. 

Fliserens_Vejle

En imprægnering gør at dine fliser holdes rene i længere tid, imprægneringen beskytter nemlig overfladen på flisen og sørger for at vand, sne, skidt osv. ikke så let trænger ind og laver skader på dine fliser. Du kan sammenligne det lidt med imprægnering af skotøj – Vand og skidt holdes ude og her er det så bare fliserne der skal beskyttes

Hvornår er det bedst at rense fliser og terrasser?

Det ville være skønt, hvis man kunne nøjes med en enkelt behandling af fliserne – og så for altid være skidt og alger kvit. Men løbende fejning med en stiv kost og vand eller fuge sand og kost, vil uden tvivl være med til at vedligeholde dine fliser i længere tid.

Hvis man får fortaget en grundig fliserens, så vil det løbende arbejde være meget meget nemmere at komme igennem. Så kan du nøjes med at vedligeholde det og slippe for at bruge knofedt og mange timers arbejde.

Holdbarheden vil også være længere hvis du, når dine fliser er renset, sørger for at få algebehandlet og imprægneret fliserne. Den bedste tid på året, at få foretaget rens af fliser, er i det tidlige forår og hen af først på sommeren – således du kan nyde dine fliser i længst tid. 

Hvordan ser flisepest og alger ud?

Hvad er det lige alger og flisepest er? Alger er grønlige vækster, der elsker det fugtige vejr, vi har her i Danmark. Væksterne befinder sig bedst i skyggefulde områder og gør dine fliser og træterrasser glatte.

De grålige og hvide pletter der gør dine fliser kedelige at se på er flisepest. De er en dobbelt organisme, en svamp, der lever af lys og fugt. Derfor kan flisepest forsvinde lidt, når fugten tørre ud på solrige pladser.

Du er måske også interesseret i

Det siger vores kunder

Scroll to Top