53745666   info@fa-eks.dk

Sandblæsning

 Vi kan hjælpe private og erhverv 

 Skal din facade renoveres

Sandblæsning af hus?

Vi tilbyder at sandblæse dit murværk, facader, beton - Kontakt os for pris

Hos Facadeeksperten bruger vi en meget miljøvenlig metode, inden for sandblæsning, der formindsker støvgener meget. Under arbejdet blive alt støvet suget op med det samme, så der ingen støv efterlades i omgivelserne.

Når vi benytter os af sand, så starter vi med at rense facaden/murstenene godt for kalk og maling. Så når vi bagefter skal have et nyt lag på muren, vil den have de helt optimale forhold, således at det nye vil binde rigtig godt til underlaget

Hvad koster det at få sandblæst ens ejendom?

-Det er svært at komme ind på de præcise priser, uden at vide projektets omfang. Men vi tilbyder at komme ud til jer, så vi sammen kan gennemgå, hvad der ska laves. Herefter vil I modtage et overslag på prisen for sandblæsning af netop din ejendom. 

Sandblæsning

Sandblæsning af metal & beton

Når vi snakker sandblæsning, er der også en speciel form for metode vi benytter os af, til at blæse metal og beton.

Vi køre i Vejle og omegn ud for at hjælpe med forskellige opgaver inden for sandblæsning af beton og metal.

Eksempelvis når der skal arbejdes med fugtstandsning og når der skal fjernes begyndende rust, er sandblæsning en mulighed.

Fremgangsmåden – Det kommer lidt an på hvilken opgave der er tale om, det er nemlig vigtigt at alle forbehold er taget inden.

De typiske opgaver vi er på, er når der skal fugtstandses i parkeringskældre, huse og Parkeringsdæk. Dette kan du læse mere om under fanen Kælder & Beton renovering og blandt andet under fugtstandsning lige her

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Scroll to Top