Efterisolering

Opnå optimalt varmebesparelse med efterisolering

Ved efterisolering af ydervægge/ facadeisolering beskyttes bygningen mod fugt, vand og skader. Efterisolering af ydervægge også kaldet facadeisolering, Det er vigtigt at få efterisoleret ydervægge på bygninger der ikke er isoleret eller kun sparsomt for at spare på energiforbruget.

Du undgår kuldebroer der skaber grobund for fugtskader ved at renovere med ny isolering. Efterisolering er yderligere varmebesparende og støjdæmpende for udefrakommende lyde.

Når du isolere facaden udvendig er isoleringen 30% mere energieffektiv end hvis du isolere indvendig. Du slipper desuden for at gøre husets rum mindre, det må man sige er et yderligere plus.

Vi går meget op i at kulde og varme forholdet er mest muligt optimalt, således at du kan spare penge på varmeregningen, vandet/fugten holdes ude, sundhedstilstanden forbedres og murværket får en langvarig holdbarhed. Derfor har vi høje krav til både vores medarbejdere og valg af materialer. Efterisolering/facadeisolering kan også benyttes sammen med ventileret facadesystemer. Læs mere om ventileret facadesystemer her

Vores løsninger

Facadeteamet

Vi udfører alle former for facade arbejde, lige fra vandskuring, pudsning, ventileret facader og efterisolering til omfugning og netpuds

Afrensningsteamet
Vi udfører mange former for afrensning. Har du brug for at få fjernet gammel puds & maling eller skal facaden rengøres?

Beskyt bygningen og spar på varmen

Med hensyn til miljøet er det også vigtigt at få efterisoleret. Når vi spare på varmen, gør vi også klimaet en tjeneste ved at forbruge mindre. Du kan også vælge yderligere at benytte dig af ventileret facadesystemer som slut klimaskærm, hvor der på efterisoleringen, kommer plader på. Via et hulrum på pladerne, bliver der skabt optimal forhold med en konstant ventilation af den kolde og den varme luft. Et system der danner en skorstenseffekt der holder isoleringen tør og et system hvor du har et væld af muligheder for slutbelægning/slut udseendet på din facade. Ventileret facadesystemer som klimaskærm, har vi skrevet mere om her

Når vi snakker om isolering af vægge, så er det vigtig for os, at se hvordan din bygning er bygget op. Der kan nemlig være flere forskellige forbehold vi skal tænke ind i projektet. Et eksempel kan være nedløbsrør eller udhæng på huset og andre ting der skal tages højde for. Derfor kan du opleve, at vi spørger dig, om vi kan komme ud og se på det, inden vi kan give dig et tilbud på din renovering.

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du vil vide mere eller har spørgsmål.

Hvad er Efterisolering / facadeisolering?

Når du bestiller efterisolering til din ejendom, bestiller du et udvendig isoleringssystem, der kan bruges både til nybyggeri og til ældre huse. Du lægger isoleringen til muren og ikke eksempelvis i hulmuren. Vi benytter os af rockwool og Multipor bæredygtige isoleringsplader som isolering.

De stigende priser på energi og mulig kommende gaskrise, gør det til en oplagt opgave at optimere ens ejendom med isolering af vægge.

Spar på omkostningerne for at få varmet huset op, en isolering af vægge tjener sig hurtigt hjem igen.

At få efterisoleret/facadeisoleret din bygning vil give en effektiv beskyttelse der holder i mange år fremover.

5 gode grunde til at få efterisoleret dit hus

  1. Reducering af varmeregningen – Slut med at betale en formue for varmen.
  2. Forbedret indeklima – Indeklimaet bliver automatisk forbedret ved at isolere. Varmen fordeles bedre rundt i bygningen og fugtproblemer bliver væsentlig minimeret.
  3. Du forebygger problemer med svampespore, mug og skimmel.
  4. Du forebygger mulige allergiproblemer – har du risiko for at udvikle allergi eller er du allerede allergiker, er det velkendt at et godt indeklima er alfa omega.
  5. Helhedsindtrykket på dit hus bliver opgraderet og kommer til at fremstå velholdt ved isolering af ydervæggene.

Vidste du at der stadig er tilskud at hente til renovering?

Det er rigtigt nok, du har stadig mulighed for at søge om tilskud til isolering af vægge. Det er bygnings puljen der er tale om som privat forbruger. Sidder du med erhverv er der andre regler og det kan du også læse mere om på sparenergi.dk

Den bolig du skal have isoleret, hvilket energimærke har det? Bygningspuljen gælder kun hvis boligen har energimærke E,F eller G

Du kan læse mere om tilskuddet, krav og hvordan du søger ved at klikke videre via linket her https://sparenergi.dk/

Referencer

Her er et udvalg af de bygninger, vi har haft fornøjelsen af at arbejde på som referencer for vores tidligere projekter.