fbpx
53745666   info@fa-eks.dk

Netpuds

Hvad er netpuds?

Netpuds er en stærk og langtidsholdbar mulighed. Når vi benytter os af netpuds på facader, så betyder det, at vi forstærker pudslag på bygningen med net. Lagene kan være mange tyndere eller tykkere lag af puds. 

Puds og mørtel bliver forstærket ved at der bliver trykket et net, til formålet, ind i grundlaget og herefter bliver der påført et nyt lag puds ovenpå. Denne løsning gør muren stærk og langtidsholdbar, da facaden i lang tid fremover sikres mod vind og vejr.  

Kvalitets materiale

Vi benytter os af materiale af kvalitet – kvalitets materiale til et veludført stykke arbejde. Nettet kan fås både med og uden hjørner – Når vi bruger hjørner så forstærkes nettet på hjørner + kanterne omkring blandt andet døre og vinduer. 

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor bruger vi kun de bedste materialer til dit projekt.

Netpuds_hjørne

Tre gode grunde til at vælge forstærkning med netpuds

Lag_tillægsisolering_netpuds
  1. Netpuds forstærker holdbarheden på facaden
  2. Dit hus vil være sundt og velholdt ved ny puds med net
  3. Skadet sten og fuger vil du undgå i lang tid fremover

Det er optimalt at benytte netpuds hvis du ønsker et nyt udtryk på dit hjem. Som du kan se på modellen her ved siden af, så kan lagene være – underlag, tillægsisolering, puds, net, puds, klæb og slut lag.

Vi går op i holdbare løsninger og din tilfredshed betyder alt. Vi er ikke et sekund i tvivl om at du kun bliver fuldt tilfreds med resultatet af netpuds.

Netpuds ved isolering

Når vi isolere bruger vi også netpuds 

– Du forlænger levetiden på din facade og undgår revner og skader i meget længere tid, end hvis der ikke var sat et forstærkende net ind. Du kan læse mere om tillægsisolering her og isolering med Multipor her

isoleringsmateriale

Fremgangsmåde ved netpuds

Når vi trækker puds op så trækker vi 6 mm puds over muren. I den yderste tredjedel sætter vi armeringsnettet. Vi bruger oftest en 12 millimeter tandspartel – så når vi påføre puds med den, kan vi sætte nettet i således det passer med, at nettet ligger i den yderste tredjedel af pudset.

Efterfølgende glatter vi pudses ud og giver det en slut struktur puds, hvis det er det som vi har aftalt. Hvis der skal males som slut – så gør vi fladerne klar til den efterfølgende maling.

Netpuds kan bruges på mange forskellige underlag og er en super god løsning til forstærkelse af facaden på bygningerne.

Det siger vores kunder

Du er måske også interesseret i

Vores samarbejdspartnere

Leverandøre af kvalitet
Scroll til toppen